05-05-2004, 17:32 PM
ebameeldiva ostjaga oli mul kurtnas selline lugu... tuli üks eesti mees 69 käigukasti vaatama, rääkis et temal seal sees miskit katki läinud ja et võtku mina kaas maha, et tema uurib sisu lähemalt, ega ma kade ka ei olnud lasingi tal seda kasti seestpoolt uurida. tükk aega uuris, isegi naine käis tal seda vaatamas, siis ütles et ostab ära aga tuleb hiljem järgi et ei viitsi läbi rahva sellega minna... jättis selle kasti mul sinna laiali ja kadus. vahepeal arvasin juba et ei tulegi tagasi, kuid ei, tuli küll ja just sellisel hetkel kui ma teise ostjaga äri ajasin, küsis veel seljataga, et kas kast on alles, ma vastasin, et alles jah ja kui olin selle teise ostjaga jutu lõpetanud, keerasin ringi ja ennäe !!!! kutt koos kastiga jalga last... aga raha??? algul arvasin et läks kasti ära viima ja tuleb tagasi aga ei miskit, läind see mees oligi. ainult ta tegi ühe vea... liiga kaua vahtis enne seda kasti mu juures ja õnneks on mul nägude peale hea mälu nii et kui temaga kohtun..... summa pold küll teab mis suur aga mingi elementaarne viisakus võiks inimesel olla, eriti kui ta vanatehnikaga tegeleb...
Jawa 350OHV, Jawa Jawetta Standard/Sport, Jawa 550/555/typ 20/Mustang, Jawa Robot, Jawa Perak, Jawa 175/356, Jawa 250/353/559/Super Sport, Jawa 257A, Jawa 350/354/360, Jawa 634/638, Velorex 16, 2x Riga, ET-600, Moskvits 2140 '79 ...