04-02-2018, 01:36 AM
(04-02-2018, 01:08 AM)Taaviw126 Kirjutas:Taavi, kui sa kusagil komistad kuskil sellisele informatsioonile, et millised osad siis, ütleme 34-l aastal valmistati Gorkis ja mis imporditi USA-st. See kergendaks tunduvalt asjade otsimist. 100% on kindel, et GAZ A tootmise lõpuni st. 1936 a alguseni imporditi piduri süsteemid, amortisaatorid, osaliselt roolimehhanism, uste lukustus mehhanismid, esiklaasi raamid koos kõigi juurde kuuluvate vidinatega, kas midagi veel?(04-02-2018, 01:06 AM)Raivo Kirjutas:(04-02-2018, 00:54 AM)Taaviw126 Kirjutas: Kui sa pead silmas seda et elektriskeemil pole kojameest ...
Ei pidanud silmas.
Mingis 33.a Za Ruljomis oli jutuks, et kojameest pole ja siin teemas, postis 35 on mainitud, et 34.a masinatel juba on.
Okei sorry et nii arvasinAga ma arvan et Fordist räägitakse sellepärast et, kui ma ei eksi siis Nizni Novgorodi ajal pandi enamasti imporditud juppidest neid kokku. Gorki ajal hakati juba ise ka midagi tegema. Nizni Novgorodi aegsed on minu arust enamasti 28-29 Model A baasil. Sama lugu AA-ga
Lugesin ka GAZ AA kohta. Seal mainitakse küll otse, et kohe tootmise algusest hakati paigaldama õhu filtreid
АА сошёл с конвейера Нижегородского автозавода (НАЗ) 29 января 1932 года. Уже к концу года завод, переименованный вслед за городом в Горьковский автомобильный, выпускал по 60 грузовиков ГАЗ-АА в сутки. В отличие от американского Форд модели АА, на советском ГАЗ-АА был усилен картер сцепления, рулевой механизм, установлен воздушный фильтр