06-03-2018, 01:02 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 06-03-2018, 01:03 AM ja muutjaks oli Edel.)
(05-03-2018, 13:46 PM)v6sa Kirjutas:(05-03-2018, 02:58 AM)Edel Kirjutas: Selline tore küsimus: Mitmel autol oled rattaid vahetanud et sellist juttu julged ajada? Mina olen seda teinud 12 aastat, iga aasta sadu autosid.
...
Tubli mees, aga millest isand Edel nii närvi nüüd läks? Ma nagu ei öelnud, et tema businäss tsentreerimisrõngaste müümisel mõttetu on. Väga kasulikud asjad on - saab mugavalt ratta alla. Aga palun ära tule väitma, et ilma ei saa!
Minu hooldada on viimased 9 aastat pidevalt 5 autot ja paar käru. Varem oli autosid vähem. Neist kolmel on praegu kasutusel veljed, mille keskava on märgatavalt suurem, kui rummul. Ju mul siis lihtsalt on olnud õnne, et korda kümme ei ole mingit vibratsiooni tekkinud. Ja ma kavatsen jätkata samal viisil, kuna ma tõesti ei leia vajadust tsentreerimisrõngaste järele.
Samas mõtlema hakates - ju mul siis ongi õnne, kuna olen ilma vibratsioonita pannud Lada alla klonksvaageni veljed ja mosse alla mersu rattad. Ärge teie niimoodi tehke - see ei ole ohutu. Ikka õiged veljed õigete ja kulumata poltidega ning tsentreerimisrõngastega. Majandusele ka meeldib
Mina ei läinud närvi, aga sellisele jamajutule peab vastama.
Ma ju mainisin, et igal autol ei pruugi väristada. Ja ma ei ole seal töökojas ainus, kes sellega tegeleb.
Teema lõpp.
Vahetan käiku enne mootori piiraja sekkumist...