minu relvad ka nüüd siin

jupiterist ei ole mõelnud hetkel veel midagi edasi ehitada, kui siis ainult lõikaks seljatoe kõvasti lühemaks. Paagiga on selline lugu et kui tahaks siis saaks isegi mõne tilgakujulise paagi sinna panna, selle võib ka saada. Ma olen juba kõvasti tööd ka ikka teinud. Kui ma selle sain, siis oli see jupiter umbes 2,5 aastat õues seisnud! Ja seisukord ei olnud eriti kiita, kui mootori lahti tegin kallasin sealt hulga vett välja ja tsikkel ise oli ka kõvasti roostes. Praeguseks olen ta igatahes hästi pöördesse saanud. Värvisin üle ja tegin sadulale uue naha peale. Teeks veel kõvasti asju seal aga kõik jääb selle taha et rattal ei ole dokumente(tegemine läheb ka liiga kalliks ju) ja kui oleks siis ei saaks ülevaatuselt arvatavasti läbi - see on ju ümber tehtud. Hark on kaldu keevitatud ja siis on veel sadula alune ka allapoole lastud. Minu arvates küll ei ole mõtet sellega sõites oma lubadest ilma jääda ja maksta kordades kõrgemat trahvi kui tsikkel ise väärt on. Sellepärast ei tahakski nagu sinna eriti raha alla panna, teen parem teist tsikkelt millel paberid korras on.
Vasta

Sõnumeid selles teemas
minu relvad ka nüüd siin - Autor: izhmaster - 19-05-2004, 19:26 PM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne