icc ma loen siin ja mõtlen... ise nägu projkti ei ehita... lihtsalt on paar autot mida tahaks korda teha...

Paar aastat tagasi ma mõtlesin ka, et võtaksin midagi ligi hakkas marudalt ehitma möllama... et kõik raha mataks sinna sisse ja teeks korraliku projektimasina valmis. Aeg läks edasi... projekti ei kusagil... need paar autot mida üritan tänavaliikluses hoida tahavad kõik raha endale võtta... Viina ma ei võta, suitsu ei tee... aga ikkagi kuulõpus on 2 eek rahakotis ja paar liitrit paagis.
Seega minu soovitus oleks järgmine... kui sul ei ole väga abivalmis mõistvaid ja rikkaid lapsevanemaid siis ei ole 15 aastaselt mõtekas selliseid projekte ette võtta... kõigepäält vahest midagi lihtsalt tutvumiseks ja röömuks... aga kui sul on mingi 401 käeulatuses siis võta ära

EDIT: kui küsida tohib siis palju sul varasemat kogemust on ?? ja kas ma panin oletusesinu vanuse kohta täppi??

Ps: ühes teises autoteemalises foorumis.. tehti nalja selle teema üle, pakuti et see lööb kõigi postide rekordi. Hea algus on teht igastahes.
Vasta

Sõnumeid selles teemas
kumb? - Autor: Karli poiss - 24-05-2004, 16:24 PM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne