Lihtsam ? odavam ? ......mõlemad on raskemad ja minu arust m 401 odavam sest seal sa ostad lihtsalt juppe peale aga estifieldil tuleb käsitsi teha mis maksab ...ja mitte vähe ....... krt mul on izh planeta läinud juba maksma koos eelmise omaniku rahadega mis sinna sisse on maetud 10k umbes ja läheb sinna veel ... :S arvasin ka ,et on odav ja lihtne projekt aga kuna tahtmine on teha VÄGA korralik asi siis pyyad pidevalt ilusaid ja häid juppe peale laduda ning paremaid lahendusi leidma mis on paraku ka keerulisemad ........jne .... ja see keerulisemaks ajamine ,et lõpp tulemus oleks ilus jne ...viskab vahest koppa ette .....aga eks jah .....see kõik käib asja juurde Big Grin Sina pead selleks eriti valmis olema sest sul on veel keerulisem see asi Big Grin

Ps : algul arvasin ka ,et aega on piisavalt ...aga näe ..võta näpust aega polegi projekti jaoks :S

aga valmis saab rsk ......kyll natuke hiljem kui plaanisin ..aga valmis saab Big Grin

Karli poiss Kirjutas:Ma arvan et estfieldi oleks ikkagi lihtsam ja odavam teha sest seal teed ju kõik käsitsi ja raamatu on kah koguaeg nina all.Ja aega on mul piisavalt (load saan teha alles kolme aasta pärast).
Vasta

Sõnumeid selles teemas
kumb? - Autor: Karli poiss - 24-05-2004, 16:24 PM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne