25-10-2018, 15:40 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 25-10-2018, 15:46 PM ja muutjaks oli JaanusMooses.
Muutmise põhjus: lisasin infot
)
(25-10-2018, 10:32 AM)v6sa Kirjutas:(24-10-2018, 09:33 AM)JaanusMooses Kirjutas: ...
Leidsin ühe reduktori pool aastat tagasi, aga see oli liiga nõrk ja lendas laiali.
Ja siis lendab laiali jaotuskast. Targem annab alati järele. Mind hämmastab, et endiselt leidub peremehi, kes säärast looduse tapmist heaks kiidavad.
Russ on sellisena komplekt. Kui russi hakata ümber ehitama, jääb algsest järgi ainult birka.
Reduktorit soovitan vaadata Alibabast - kollaste käekeste raud on enamasti asjalik.
Oot oot nüüd. Mis sa arvad millepärast ma need laiad rehvid alla panin? Ikka sellepärast, et ei vajuks sinna maa sisse. Mina olen vägagi selle vastu kui metsaalused pärast langi lõpetamist on nagu läbuväljad. Sellepärast silun ka oma rahade eest rööpad kui need peaksid tekkima. Sellepärast ei ole ma ka siiani omandanud endale spetsiaalset vedukat kuna seed on Belarusist oluliselt raskemad. Ei tasu kohe hakata sildistama kui ei tea millest räägitakse : 131 silla panin ette kuna kännud ja pehmed pinnased lõhkusid 66 silla käändmikke. Pehme pinnase all pean silmas seda kui rattas vajub umbes 10 cm maa sisse siis on 66 sillal T-150 rehvi väga raske juba keerata.Praegu tegelengi muude töödega kuna metsaalused on nii pehmed, et minu südametunnistus ei luba minna sigatsema. See reduktor mis leidsin oli 15kw ja muidugi läheb nii nõrk reduktor katki kui traktori kw on nii palju suuremad. Ja katki ei läinud see reduktor mitte sellepärast, et oleksin olnud kõhuli muda sees vaid sellepärast, et libedast mäest üles minnes tõmbas rattad ringi ja nii ta puruneski.
Minu russist ongi järel orginaalist ainult birkad. Aga mehel peab mingid hobid olema. Kellel on selleks joomine, kellel masinate putitamine. Kuna alkoholi ei tarbi siis olen valinud endale selle teise hobi
Ei tasu näha igas inimeses tonti