Luksusauto projekt

Ted Kirjutas:Hm, ma pole ühtki elektriistet enne näppinud aga ma eriti ei usu et seal mingi asendi andur on. Pigem on piirasendites andurid, ühe sammu või keeru lugeja ja siis keerutatakse mootoriga mingit tigu

ega ma ka pole näind Smile aga tulid meelde need mersud ja bemmid ja miskõikveel, mis peavad meeles eri juhtide eelistusi istme ja rooli asendist. Et kui peres mees sõidab ja naine kah, siis seadistub vastavalt sellele, kes parasjagu roolis on. Seal ei saa küll niimoodi, et sõidab kõigepealt ühte äärde ja siis 4 sammu servast tagasi. Keegi võib niimoodi laiaks litsutud saada, kui iste maksimaalselt ühte või teise serva sõidab Smile
aga et teemas kah püsida, siis mõned huvitavad mugavusvidinad tulid meelde - juuresolekutundlik kesklukusüsteem, vihma- ja kiirusetundlik kojameestesüsteem.
Mul on auto küljes on ka mõned üsna jaburad vidinad - automaatne ukselukustus sõidu ajaks, juhtpaneel tagaistujale sigaretisüütaja ja raadionupuga (mis tänapäeval küll oleks veel edevamalt lahendatav).
Aga võibolla palju olulisem elektrividinatest on mõned eri sorti lahendused - ntks ventilatsioon tagaistuja jalgadele, konditsioneer kummalegi poolele eraldi...
Vasta

Sõnumeid selles teemas
Luksusauto projekt - Autor: Ted - 28-05-2004, 16:26 PM
RE: Luksusauto projekt - Autor: künnimees - 13-11-2005, 22:31 PM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne