01-05-2019, 20:08 PM
(01-05-2019, 15:31 PM)Basilio Kirjutas:(01-05-2019, 15:04 PM)Talupoeg taluja Kirjutas: ... huvitav tõesti kas meil nii palju vaegkuuljaid ?Elades VIA Baltica ääres, on mul iga päev võimalus uudistada "värvimuusika" möödasõitu. Kiirabi, pritsumehed, poolitsad. Ikka väga palju on seltsimehi, kes sireeni ei kuule ja vilkureid ei näe. Eriti hädas on pritsumehed, sest sealt kust kiirabi ja poolitsad ennast veel läbi pressivad, ei lähe suur Scania mitte. Tavasireenile ja vilkurite metsale lisaks antakse ka õhkpasunat, aga abi on sellest tihti sama palju kui kilgi köhimisest. Emb kumb, kas on tuntav protsent roolis istujaid pimedad ja kurdid või on seal vaaliumi võtnud pandakarud, kelle reaktsiooniaeg 5+ minutit. Selgituseks nii palju, et kõrvale tõmbamiseks on ruumi küll ja küll. On ka rekkad tolmupilvedes teeserva tõmmanud, et värvimuusikale teed anda. Suurim häda tundub olevat sõiduautodega.![]()
olen seda vist siin korra rääkinud
aga mingil ajal on siginenud meie operatiivautodele enamasti küll kiirabidele sireenid mida ei kuulegi
sõidan aegajalt autoga kus isegi radio ei mängi ja ka siis ei kuule s.t. kiirabi on juba päris p....s kinni kui lõpuks kuuled
sai ükskord ristmiku peal kõrvuti seistud ja läbi avatud akende vesteldud ja oma muret kurdetud, et ma ei kuule
kahjuks oli neil sama mure ja nad olid sellest teadlikud vihjati mingile riigihanke tulemusele jms.
ok uued autod muutuvad helikindlamaks aga siiski viga olevat sireenides