06-12-2019, 23:40 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 07-12-2019, 00:00 AM ja muutjaks oli linnuke.)
Võibolla leiate vastuse siint . Minu Vana sai ostuloa Mosse 412 le 72 l aastal .Sattus olema aga selline aastalõpu keiss. Mingil põhjusel jäid autod saatmata (kuhugile piiri taha ) tol ajal ,niiet 30 dets.pidi makstud olema ja järgi minema kah .Värvi valida ei saanud ,kuna autod kõik kastis .Kui selle nn.kasti lõpuks Kalamajja vedasime ,teenis see mu papsi garaasina veel aastaid. Point aga selles ,et auto oli pukkide peal ,akud ,tuulsid jne .riiulis ,rattad ,ehk siis rehvid veljed ilusti seintele kruvitud .Ju oli expordivärk selline.ehk siis veljed jne kah.
PS .Hakkasin mõtlema .Minu onu ,Vana merekaru ,seila Kuuba vahet .Sinna oldud viidud autosi ilma mootorita (miks ,arvake ise).samas rehvid nüüdses meie mõistes olevat kõlvanud paremini puksiirlaevade protexix .Legend või ,mitta aga nii Ta arvas.
PS .Hakkasin mõtlema .Minu onu ,Vana merekaru ,seila Kuuba vahet .Sinna oldud viidud autosi ilma mootorita (miks ,arvake ise).samas rehvid nüüdses meie mõistes olevat kõlvanud paremini puksiirlaevade protexix .Legend või ,mitta aga nii Ta arvas.