05-02-2020, 09:46 AM
(05-02-2020, 08:35 AM)Romka Kirjutas: Vene ostjad võid numbrimärgi pärast kohe välistada
Ühest asjast ma ei saa aru... Kuulutuses väidad, et täismassi saab 11t peale. Mnt päring näitab täis- ja registrimassiks tavalise Gaz-53-e massi 7490kg. Mina näengi praegu selle auto suurimaks puuduseks niivõrd pisikest täismassi/kandevõimet. Kui ma oma kohalikku arki läheks sellise jutuga, et lisage täismassi 3,5t, siis nad seal surevad vist naeru kätte ära. Neil ju seal on tühistemategi muudatuste peale alati vastus konkreetne "EI!".
Käigukasti mehhaaniline väljavõte võiks olemas olla ja teljevahe võiks ka mingi 70-90cm lühem olla, siis paneks isegi ostu üle mõtlema.
Tegin esindusse päringu ja sel mudelil on võimalik max reg mass viia natuke alla 11 tonni.
Mida selle mehaanilise väljavõttega peale hakata ei oska küll arvata, kartult võtma? Käigukastil on hüdrupumba väljavõte sellel, ühel vanemal oli mul tõesti ka kardaan liivapuisturi jaoks aga noo need ajad on möödas kui kõiki seadmeid toru ringi ajama pidi.
Teljevahe kohta ei oska midagi lisada, võiks veel pikem olla. Esirattad keeravad põhimõtteliselt risti ja manööverdamisega probleeme nagu pole, linnas pargin auto kohtadele samas kui teine inimene ei suuda sinna oma golfigi sisse manööverdada...

Kandevõime pole nii väike midagi, üle nelja tonni sest tühimass on 3 koma kopikatega, mitte 5 nagu passil väidetakse.
Muud nagu ei oskagi kosta rohkem
'Per cogo, non per mico' (Edasi kompressiooni, mitte sädemega)
https://www.facebook.com/Teedehooldus/
Ulila Jäärada FB