12-03-2020, 23:10 PM
(12-03-2020, 21:32 PM)honkomees Kirjutas:(12-03-2020, 10:19 AM)kass Kirjutas: Oled sa kindel, et seda määratlust 1991-l aastal seoses Nõukogude Liidu lagunemisega ei tühistatud?Austet ksf Kass võiks ju teada, et vundamentaalteaduslikke alustalasid ühe tühise NL tekkimine või lagunemine ei muuda ja mina ei ole mitte slaavi filoloog, vaid hoopis tagasihoidlik muuseumirott, kes Был эстонский тракторист, стал историк-архивист ...
Nagu eelnevalt nimetasin, jaguneb inimkond (valged ja kollased inimesed peamiselt) tava-, ohutedlikeks ja elektrialaisikuteks, üks tavaisikute alaliik on ka slaavi filoloogid...
Neid vundamendi värke võiks teada küll, paraku on selle ala spetsid siin hoopis teised mehed, sealhulgas ka siinne lõimevader. "Austet kass" on hoopis ajaloo huviline ja teab väga hästi, et töökas ja andekas vene rahvas on korduvalt endale uue ajaloo kirjutanud, praegugi on vene ajaloolastel käed kibedat tööd täis, targa Vova Putini juhtimisel töötavad nad välja järjekordset ajalookäsitlust. Ka filsoofias on tehtud mitmeid uusi avastusi, näiteks, om avastatud, et tõde ei ole olemas. Seoses sellega ma ei imestaks üldse, kui ka lingvistikas ja filoloogias oleks seal toimunud radikaalsed muudatused ja Штепсель ei tähendaks praegu hoopistükis seda, mis Leonid Brežnevi valitsemisajal.
Mis aga puutub sellesse, kes meist on slaavi filoloog, kes kass ja kes rott, siis olles foorumi korduvalt läbi lugenud (sest ikka kipub ju midagi meelest ära minema, eks ju, Marko?), tean ma täpselt, kes foorumlastest räägib bulgaaria keelt kõige väiksema aktsendiga, vanaslaavi keelest kõnelemata! (honkomees@õppinudvanaslaavijavanavenekeeli )