11-04-2020, 22:02 PM
(11-04-2020, 19:50 PM)tõnn Kirjutas:Näpitsad võiksid sobida sellise masina tööriistakasti.(11-04-2020, 15:34 PM)sturmbannführer Kirjutas: kui onu Tõnn kardab keelatud sümboolika pärast,siis ma võin tulla ja ta sellest raskest koormast vabastada
Kui sul on masin, mille komplektis sellised riistad olema peaks ja vettpidav tõestus, et just need sinna sobiksid siis loobuks neist hea meelega, teades, et need on leidnud oma algupärase koha, omasuguste seas.
Kui lihtsalt sahtlisse, siis mul on sahtel, kus on ka muid valgustkartvaid riistu (roostes nihkkaliibrid näiteks).
Tööriistakast ise näeb välja selline.
Auto on täitsa kodumaine ning pikemalt selle ajaloost saab piltidel vaadata http://eag.vanatehnika.ee/m5.html
Aususe huvides pean tunnistama, et ma ei ole päris kindel, et just täpselt sellised näpitsad seal kastis olid. Kui vaadata kastide puusisu pilte (koopiad), siis täpselt sellise näpitsa kohta ei ole. Küll aga on teada, et alguses ei olnud selle tööriistakasti sees mitte puust pesad, vaid lihtsalt presendist kott. Ja just selline presentkotiga versioon oli meie kübelwageni tootmishetkel kasutusel. Igatahes võib mind panna soovijate järjekorda.