19-07-2020, 21:58 PM
Austatud Marko! Kas oleks võimalik saada üksikasjalikumat retsepti? Et kui kange see tsemendipiim peaks olema ja kuidas see töötlemine täpselt käib?
Paak iseenesest on roostevaba, väljaarvatud need kohad, kuhu on külge keevitatud tavaterasest niplid või siis on kinni surtsutatud mõni mittevajalikuks osutunud auk. Minu arvates tuleb rooste ikkagi peamiselt ahju küttekehast ja torustiku mustast metallist osadest. Seega peaks siis kogu sisteemi kuidagi töötlema.
Nagu viimases postituses mainisin, hakkas katlakivi ennast tasahaaval ilmutama. Sisteemi sai lisatud ca 30 l värsket vett ja paar teelusikatäit sidrunhapet. Katlakivi kadus, aga rooste ilmutas end uue hooga
Oska nüüd tark olla ja kompromiss leida...
Kummutamaks arvamust, et ma niisama pulli pärast nutulaulu lasen, pildike vana küttekeha sisemusest. St vesi on ikka piisavalt jube.
Paak iseenesest on roostevaba, väljaarvatud need kohad, kuhu on külge keevitatud tavaterasest niplid või siis on kinni surtsutatud mõni mittevajalikuks osutunud auk. Minu arvates tuleb rooste ikkagi peamiselt ahju küttekehast ja torustiku mustast metallist osadest. Seega peaks siis kogu sisteemi kuidagi töötlema.
Nagu viimases postituses mainisin, hakkas katlakivi ennast tasahaaval ilmutama. Sisteemi sai lisatud ca 30 l värsket vett ja paar teelusikatäit sidrunhapet. Katlakivi kadus, aga rooste ilmutas end uue hooga

Kummutamaks arvamust, et ma niisama pulli pärast nutulaulu lasen, pildike vana küttekeha sisemusest. St vesi on ikka piisavalt jube.