03-02-2021, 23:43 PM
(03-02-2021, 22:39 PM)kass Kirjutas:Härra Kass. Paistab, et sa usud seda Vene propagandat ja kahtled minu väidetes, mis põhineb suuresti enda kogemustel. Ma annan sulle 3500.-$ tolleaegses vääringus (Summa mis hinnati L1 väärtuseks 1933 aastal) Tänapäeval 350 000.-$ ja annan sulle oma Buick 32-67. Sul on aega 6 kuud, kasutades kogu Eesti potentsiaali, mis kahtlemata on suurem, kui tolleaegsetel Leningradi tehastel, tee mulle see Buicki koopia. Võta auto juppideks, tee detailidest joonised, telli jupid, pane kokku. 6 kuud. Mul läheb L1 ehitamine kauem, kuigi olen 5 aastat juppe kogunud. Arvan et mul läheb aasta. Siis ootad 6 kuud ja esitame oma autod komisjonile hindamiseks. Muuseas kase pakud võid ka minu poolt saada. Tervitades Formika(03-02-2021, 18:10 PM)Formika Kirjutas: Paistab, et Vene allikad usuvad omaaegset propagandat, sest keegi pole seda kahtluse alla seadnud, vaieldakse ainult selle üle, kui suures osas tarniti osasid USA-st.. Mudeli nimetuseski käib läbi 3 varianti. (Leningrad-1, Legkovoi-1, Limuzin-1) Kõige rohkem on kasutusel Legkovoi-1, mis on natuke imelik, sest Gorkis hakati juba tootma sõiduautot GAZ A, mis ikkagi oli tõeline Legkovoi.
Nõukogude propagandal põhinevat järgima ei hakka. Plekke puupakkudel vasaraga tegema ka ei hakka.
Kass lubas supermarkodele, et enne, kui .... ei postita, aga tundub, et teisi tujurikkujaid siin ei ole, seega teen väikese ühekordse lubaduse rikkumise.
FOMINKA, need on emotsioonid! Kas on ka fakte siia lisada? Propaganda, pole võimalik - need on emotsioonid! Tahaks fakte! Olen ka ise küllaltki hea valetaja, tean, et detailid annavad valele hea usutavuse ja kullaproovi. Aga miks peaks tollane propaganda kirjutama kereplekkide väljatagumisest, ilma puukarkassita (suhteliselt vananenud tahnoloogia, mida kasutati küül ka mõned aastad hiljemgi), niledamisest jms? Ja väga naiivne on väita, et Stalin ei teadnud midagi, mis Leningradis toimus. Kuigi massiline vaenlase otsimine läks lahti ca 4 aastat hiljem, juba mainitud ajal toimis kontroll, trotskistide otsimine jms täie rauaga, selle vahega, et ülekuulamistel oldi suhteliselt viisakas ja laagrisse mingi oma hammaste ja suhteliselt elusa ja optimistlikuna. Aga teatamine, kuhu vaja, see juba toimis!
Olen näinud ka Eestis peale sõda vormi peal plekist väljataotud detaile, mis minu rumala arusaamise järgi pole võimalik. Venemaal oli 30-ndatel piisavalt käsitöölisi, kes olid võimelised tegema korralikku tööd. Mõned aastad hiljem olid NL-is väga popolaarsed erikonstrueerimisbürood, kus vangistatud personaal projekteeris ja kopeeris väga keerulisi tehnilisi objkte ülimalt lühikese aja jooksul. Formika, nagu armastab öelda ksf! Valdo - Sa ei ole insener, Sa ei ole tehnoloog ega ka mitte ajaloolane!
Ei ole võimalik, lühike periood - need ei ole faktid! Nagu eelnevalt olen kirjutanud, faktid on konkreetsed andmed, nii Venemaalt, kui ka Buicki arhiivist (Buicki klubi, FIVA kaudu vms). Paar postitust agasi oli Sul jut, ei keegi, ei siin ega seal pool ei usu,... nüüd oli lause, et Vene allikad ikkagi usuvad omaaegset ja igasugust propagandat.... Kuidas siis ikkagi on?
Üldse ei maksaks viidata ja uskuda neid "tänapäevaseid" interneti jutte, eriti inglise keelseid, need on hiljem kokku kirjutatud peamiselt juba internetis oleva materjali ja ka jama põhjal. Lähtuda tuleks ikkagi tolleaegsest infost, olgugi see venekeelne materjal juba eos propagandaks ja jamaks tituleeritud, ilma isegi lugemata.
Sa oled väga hea tegija, st ettevõtja ja projekti juhtija, aga vb ei ole nii hea uurija.
Ma saan kõigest aru, saan Sinust aru ja kui ikka on tõesti vaja, siis tee kasvõi ka NL vapp ukse peale. Aga kui tõesti sellele valmivale autole, (mida nagu Formika väidab, üldse ei eksisteerinud) kui L-1-le mingi "must number" väljastatakse, siis mina tähistan seda pidulikult ja avan 30-nd aastat vana Royali piirituse pudeli!
Eriti lollidele täpsustan, et jällegi mitte paha pärast, Formika teeb imetegusid ja loetakse ja imestatakse ning raputatakse kõrvu, aga ka tujurikkujatele võiks ka võimaluse anda. Ei hakanud kõiki vasturääkivusi ja kahtlaseid momente siia kirja panema, lihtsat see nõuab mõningat süvenemist ja loogikat, mida minul paraku pole hetkel pakkuda,