07-02-2021, 22:13 PM
(07-02-2021, 21:48 PM)koterman Kirjutas: Nii, et võib-olla on isegi hea, et L-1 puudustest sama täpne info puudub, jumal teab kas siis teda üldse autoks nimetada saigi. Ei hakka ju ksf! Formika autentsuse tagamiseks salongi bensiinivingu juhtima, viletsalt töötavat karburaatorit kasutama ning ühekordseid elektriseadmeid v purunevaid lehtvedrusid kasutamaKindlasti tasub meie foorumi härradel, kes usuvad seda Za ruljomis ilmuvat propangat, kõrvutada neid hinnanguid eelmainitud ajakirjas olevate kiidulauludega ZIS 101 kohta.
Ma olen enam kui kindel, et seal ei mainita midagi, et transmissioon Buicki pealt maha tehti ja kere USA firmalt telliti vaid kostab ainult kiidulaul Stalini nimelise tehase inseneridele ja töötajatele ja muidugi juba neil aastatel kindlasti ei jäeta mainimata, et kõik see toimus isakese Stalini targal juhtimisel.
Bensiinivingu salongi pole mul mõtet lasta, sest L1 mootorid ja karburaatorid tulid Usa-st ja need ei lekkinud. Poiss pani sellele 1931 Buickile hääled sisse ja lasi hoovi mööda ringi. Ei mingeid haise, lekkimisi ja pärast sõitu ka mingitki loiku kõhu all.