21-04-2021, 13:32 PM
(21-04-2021, 11:57 AM)TeeTL Kirjutas: Ega šarniirivahetuse ajal ei jäänud pildile see toimiv tõmmits, mis olukorra(d) lahendada suutis ?Mul kasutamiseks sarnane tõmmits, nagu on puruks keeratud Jaguari pildil ja olen kõik asjad lahti saanud mis vaja on olnud :-)
http://www.jaguarclassic.ee/tag/esisilla-sarniirid/
Kuna neid on igasuguse suuruse ja konstruktsiooniga, ei ole osanud otsustada, millist soetada. Niisama proovimiseks-katsetamiseks on korralikud tõmmitsad tiba kallivõitu kah
Väga tore lugemine-vaatamine ja põhjalik töö muidu, ei teagi, kuidas see teema seni täiesti märkamata on jäänud.
Sarniiri tõmmits | Tööriistamarket (xn--triistamarket-imba.ee) Väga sarnane tööriistamarketi omale, aga mul on hõbedane metall, mitte must.
Iseenesest ilmselt ei oleks probleemiks seesama tõmmits 1. katsel puruks keerata, aga kui kasutamisel lähtuda põhimõttest "tark ei torma", siis kestab ilmselt kaua.
Ma olen tõmmitsat kasutades alati šarniirile korraliku pinge peale keeranud ja siis 3...5min oodanud ja lendabki pauguga lahti asi. Vahel on tulnud ka natuke juurde pingutada ja veel natuke oodata.