12-09-2021, 15:16 PM
Samuti pole mul õnnestunud tuvastada postitustes #3 ja #12 NSU 2 HP (olen vaheldumisi kasutanud maksuhobujõu tähiseid HP ja PS aga vist on korrektne , et PS tuli kasutusele alles 1918) taustal olevat hoonet. Kui on tõesti tegu Toilaga, siis Oru lossiga tegu pole, #3 on eriti näha, et hoone on juba ajahamba poolt näritud ja kergelt laokil, tegemist peaks olema ca 1914 +/- tehtud fotoga, Oru loss küll valmis ka juba 1899, aga see pole ikkagi Oru loss, ma arvan. Kirik ega kõrts ei ole, mulle tundub ikkagi mingi mõisa peahoone moodi asi, vb on tegu Toila vallas asunud hoonega, mitte otseselt Toilas asunuga?
Lisaks 9000 foorumisse registreerunule töötab siin hulga registreerimata liikmeid, vahekord on vahel 1 : 10, vahel 1 :50...
Kui keegi registreerimata lugeja tahab siia lisada NSU pilte või muud infot lisada, siis võib mulle kirjutada geemaili aadressile priitkasikov.....
Lisaks 9000 foorumisse registreerunule töötab siin hulga registreerimata liikmeid, vahekord on vahel 1 : 10, vahel 1 :50...
Kui keegi registreerimata lugeja tahab siia lisada NSU pilte või muud infot lisada, siis võib mulle kirjutada geemaili aadressile priitkasikov.....