18-09-2021, 19:07 PM
Toimus intsident iseenesest tükk aega tagasi aga täna jäid näitlikud õppevahendid koristamise käigus näpu vahele.
Eellugu on järgmine.
Kõne koostööpartnerilt, et kas ma saaks minna vaatama ühte radiaalpuuri millel lööb pea-automaati välja.
Ja lööb välja nii, et 20 ümberiiru kiirus töötab, 25 ei tööta, 31,5 töötab, 40 ei tööta, 50 töötab, 63 ei tööta...
Mul pilt selge, pakin asjad kaasa ja minek.
Asja tudeerides kohapeal selgus järgmine.
Pingi pea-automaat 16A lajatab välja põhjusel, et alamate ahelate 4A sulavkaitsmed on 0,5mm traadijupiga lapitud.
Elektrimontööri käsiraamat annab 0,5mm vasktraadi sulamisvooluks lühise korral 25A.
Ühel on lausa kaks 0,5mm traati sees. Vägev, kohe näha, et spetsjalitsid.
Sai vigane hüdroklapp koos mähisega vahetatud ja vastavates ahelates kaitsmed ka originaalsed 4A pandud.
Ja uuesti ekspluatatsiooni antud.
Eellugu on järgmine.
Kõne koostööpartnerilt, et kas ma saaks minna vaatama ühte radiaalpuuri millel lööb pea-automaati välja.
Ja lööb välja nii, et 20 ümberiiru kiirus töötab, 25 ei tööta, 31,5 töötab, 40 ei tööta, 50 töötab, 63 ei tööta...
Mul pilt selge, pakin asjad kaasa ja minek.
Asja tudeerides kohapeal selgus järgmine.
Pingi pea-automaat 16A lajatab välja põhjusel, et alamate ahelate 4A sulavkaitsmed on 0,5mm traadijupiga lapitud.
Elektrimontööri käsiraamat annab 0,5mm vasktraadi sulamisvooluks lühise korral 25A.
Ühel on lausa kaks 0,5mm traati sees. Vägev, kohe näha, et spetsjalitsid.
Sai vigane hüdroklapp koos mähisega vahetatud ja vastavates ahelates kaitsmed ka originaalsed 4A pandud.
Ja uuesti ekspluatatsiooni antud.
Matemaatika ja mehaanika, see on puhas rassism, diskrimineerimine ja valgete ülemvõim