01-11-2021, 16:32 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 01-11-2021, 16:39 PM ja muutjaks oli Aare R..)
Kui ma õigesti mõõtsin, oli surve 3.5bar nagu olema peab. Ja andurit sellel ei ole, ongi vaid rõhuregulaator, mis on ka vahetatud, samuti läks külge Boschi oma. Aga mis mind kukalt kratsima paneb, on see, et mingi aeg ta ju töötas ilusti, läks pöördesse ja puha. Ja nüüd töötas ka ilusti, ainult et viimasel ajal on olnud see, et segu on jube rikas, isegi veidi aega longata lastes pean töökoja uksed lahti tegema. Mõne päeva pärast saan ühe õhulugeja juurde, eks peab siis sellega ka proovima. Kusjuures ühe teise õhulugejaga, mille ma olen ma ei tea, kust kunagi saanud- samuti 4.0 oma, ei töötanud isegi nii palju. Ja peale Brake Cleaneriga puhastamist (tol hetkel ei olnud mul MAF Cleanerit käepärast) läks ka nagu veidi paremaks, aga mitte heaks.
Aga mis pihustitesse puutub, siis eks ma olen seda ka mõelnud, kuid sellisel juhul ei tohiks ju neid "helgemaid" hetki isegi korraks olla?
Variant oleks ka pihustid kuskile stendi saata, aga kas bensuka pihustitele seda varianti väga on?
Aga ma ei mäleta, kas drosseli andurit sai nii kontrollida, just selle näidu sujuvuse osas.
Aku pinge oli viimati suts alla 14V, mis peaks olema OK, täpsemalt oli äkki 13.7.
Aga küünlad- viimati oli nii, et ühe mootoripoole omad olid tahmased ja teise poole omad puhtad, kuid peale mingi aeg popsutamist läksid ka selle ühe poole omad paremaks.
Peale läksid tookord tutikad NGK BKR6EK-d, täpselt need, mis tehas soovitab.
Iseenesest ma kaldun ise ka siin mõtiskledes (ja sel teemal olen ma oi kui palju mõelnud!) arvama, et probleem on ikkagi seal kütusepoolel kui mujal.
Ja v6sa- eks kui ma mingi aeg nüüd maale lähen, siis katsun sinu paarile küsimusele vastuse saada ja multimeetriga majandada veits
Milles ma üsna kindel olen, on see, et seal on tõenäoliselt mingi mõttetu kala, mida ma veel pole kinni püüdnud.
Aga mis pihustitesse puutub, siis eks ma olen seda ka mõelnud, kuid sellisel juhul ei tohiks ju neid "helgemaid" hetki isegi korraks olla?
Variant oleks ka pihustid kuskile stendi saata, aga kas bensuka pihustitele seda varianti väga on?
Aga ma ei mäleta, kas drosseli andurit sai nii kontrollida, just selle näidu sujuvuse osas.
Aku pinge oli viimati suts alla 14V, mis peaks olema OK, täpsemalt oli äkki 13.7.
Aga küünlad- viimati oli nii, et ühe mootoripoole omad olid tahmased ja teise poole omad puhtad, kuid peale mingi aeg popsutamist läksid ka selle ühe poole omad paremaks.
Peale läksid tookord tutikad NGK BKR6EK-d, täpselt need, mis tehas soovitab.
Iseenesest ma kaldun ise ka siin mõtiskledes (ja sel teemal olen ma oi kui palju mõelnud!) arvama, et probleem on ikkagi seal kütusepoolel kui mujal.
Ja v6sa- eks kui ma mingi aeg nüüd maale lähen, siis katsun sinu paarile küsimusele vastuse saada ja multimeetriga majandada veits

Milles ma üsna kindel olen, on see, et seal on tõenäoliselt mingi mõttetu kala, mida ma veel pole kinni püüdnud.