Minu kaks Pobi

Piibur Kirjutas:Muidugi tundub uskumatu ja kadestama panev kui mees lihtsalt juhuslikult leiab korraga kõik ilusad plastdetailid, millede pärast on pidanud huvilised halle juukseid saama.

Nojah, minulgi on asi kaugel sellest, et mul oleksid olemas IDEAALSED plastosad. Mul on olemas mingisugused mitte väga hävinudplastosad, millest annab suure töö tulemusena ehk vaadatavad plastosad teha, mis seesistuja silma ei just väga ei riiva. Õnneks olen ma omandanud plastosade painutamise tehnoloogia (vähemalt 4 Pobi peaks Eestis liikuma minu poolt sirutatud osadega) ning usun et ka plastosade lappimise/liimimise tehnoloogia, mis ei jäta just ülearu märgatavaid jälgi.

Loomulikult - isegi olen jätkuvalt huvitatud IDEAALSES korras plastosadest... kevadtalvel oli mul Lõuna-Eestis kaup koos ja käisin isegi vaatamas kohapeal, aga... siis jäi asi katki, kuna kaotasin inimesega kontakti ära, st ei saanud teda vaatamata pingutustele kätte enam.

Valdo

Eesti Jalgrattamuuseumi  looja ja eestvedaja
Tutvustame jalgratta ajalugu Eesti vaates, väljas on üle 185 muuseumiväärtusega ratta
Asume Kesk-Eestis Väätsal Pikk 9,  oleme septembris avatud L,P 11-18
Vasta

Sõnumeid selles teemas
Minu kaks Pobi - Autor: Polt - 28-07-2004, 12:11 PM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne