17-03-2022, 08:25 AM
(17-03-2022, 03:15 AM)13piisab Kirjutas: ... hiljutine hobiehitusest mitte arusaava riigiametniku ... "subjektiivne moderaator" oma "virtuaalse tule ja mõõgaga". ...Veel mõned OT
... kuna jääb arusaamatuks, mis on nende point ning miks need teise mehe projektiteemades tarvilikud on. ... See on väga hea kogukonna ühine vaade ja jätaks õige selle vundamendina ja dogmana paika!
(06-02-2021, 03:55 AM)Pierre Kirjutas: ... ei tundu ka asi Formika poolt usutav. Et teha ise auto mille järgi tal pole seda teha ja siis öelda, vankumatult, et tal on õigus. Sest tema arvab nii. ...
Ühelt maalt see lihtsalt kaotab usaldusväärsuse kui mõista, kui laialivalguv ja suvaline see on. ...
1. mina pole riigiametnik, küll riigipalgaline. Ametnik on see, kes teeb kodanike elu puudutavaid otsuseid a la väljastab mingeid lubasid, kooskõlastusi jne. Muuseumirott seda ei tee ... ja ei tööta avaliku teenistuse seaduse alusel nagu seda teevad enamik Transpordiameti teisi töötajaid elik ametnikke.
2. Pierre seisukohtades tundub olevat just kogukonna ühtse ja "õige" vaate seismine - taastatud tehnika peab vastama ajaloolisele tõele, selline nagu ta oli tehasest tulles või omaaegse kasutamise ajal ja mitte kellegi laest võetud arvamiste-maitsete järgi tehtu (meenutagem vapisaagat vms).
3. Teise mehe projektiteemas on sellised postitused mu arust vajalikud austet ksf õigele teele tagasijuhtimiseks
4. andku töökas moderaator mulle andeks, aga mulle on paljude kustutamiste puhul tundunud tema töö VÄGA subjektiivne, st minu silmis kustutamist väärt postitused elavad foorumis rahumeeli edasi ja teemast hargnenud asjalikud arutelud on kas kustutatud või tõstetud kusagile teise kohta, nii et neid enam üles ei leia. (Olen nt õhtul lugenud kellegi postitust ja tööl tahtnud meie restauraatoriga arutada, talle näidata seda teksti ja enam pole!)
P.S. See viimane Pierre postitus oli küll mu arust rohkem kustutamist väärt kui need eelnevad kustutamised.
[/quote]