Üks POBEDA lisandumas

naelsilma Kirjutas:aga kui kellelgi on palju vaba aega ja viitsib, võiks mulle saata igasusuguseid jooniseid pobedast.

Mida Sa teha tahad? Joonised (detailjoonised, koostejoonised) on reeglina vajalikud uue detaili valmistamiseks, mida Sa vaevalt põlve otsas ilma põhjalikku töökojasisustust omamata ette võtad. Võib-olla Sa tahad saada lihtsalt Pobeda kohta kirjandust - detailikatalooge, hooldusõpetusi, remondiõpetusi, reguleerimisõpetusi jms. Igatahes - kui auto ka täiesti ükshaaval detailidest kokku laduda, piisab selleks täiesti hooldus-/remondikirjandusest ning detailikataloogist ja (tehnilisi) jooniseid vaja ei ole.

Mis puudutab aga minu poolt ülalmainit Pobi alast kirjandust, siis veebileht http://gaz20.spb.ru/download_books.htm ses osas abiks. Kui on soov üles ehitada 2. seeria masina asemel 1. seeria (enne 1950) masin, saab vastava kataloogi (koopia tegemise + nõustamise) minu käest - seda Artjomi koostet veebilehel digikujul seda ei ole (seni veel mitte).

Valdo

Eesti Jalgrattamuuseumi  looja ja eestvedaja
Tutvustame jalgratta ajalugu Eesti vaates, väljas on üle 185 muuseumiväärtusega ratta
Asume Kesk-Eestis Väätsal Pikk 9,  oleme avatud K,N,R,L,P 11-18
Vasta

Sõnumeid selles teemas
Üks POBEDA lisandumas - Autor: Seakoot - 19-07-2004, 17:53 PM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne