03-12-2022, 22:36 PM
(03-12-2022, 20:03 PM)Raudpats Kirjutas: Vabandan väga, ette ja taha ja tunnistan kohe, et ei ole asjatundja selle auto alal. Kuid ma siiski olen üsna kindel, et laternates ei peaks mitte olema sellised klaasid. Pigem ilma mustrita klaas või siis väga vähese mustriga. Ja see tiiva peal olev väike tuli, mis ilmselt on ääre- ehk gabariidituli, kas selle korpus ikka peab must olema?Tegelikult oli nende autodega lihtne: nii, nagu Jossif Vissarionovitš ütles (pomises), siis nii oli. Ja me EI TEA, äkki Vunts ise andis KÄSU need jubinad mustaks värvida??? Kuidas VÄLISTADA selline võimalus sest, nagu ka Hitler, oli Stalin ju tuntud "autode asjatundja"! KÕIK, mida me ei saa välistada, peame me võtma võimaliku tõena. Eriti NLiidu autoehituses, mis puudutab poliiteliidi ja NKVD-KGB sõidukeid. Aga äkki käskis Lavrenti Beria isiklikult "mingid uutmoodi tuled" installida?
Eks sama ole ka suure enamuse "mis kõik pidi olema" teemaga! Kui mitu Eksperti kasvõi teoorias võiks teada, MIS seal oli??? Tõnis Pappel. Kõik. Minu teada rohkem ennesaõjaaegseid poisse meil enam alles pole.
Ühes ma olen aga suhteliselt kindel: ksf! Raudpats on küll "päris vana" aga oma silmadega Jossifit, rääkimata Aadust, Ta näinud ei ole