09-12-2022, 21:35 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 09-12-2022, 21:46 PM ja muutjaks oli Econoline.)
Kõik masinad parkisid eri kohtadel, ühel on tänaseks uus(kasutatud)klaas olnud ees üle kuue aasta. Raske uskuda, et rooste on jalga lasknud, visuaal seda eitab veidi. Kere "väändumist" usun kahel volkaril, no sõitmist ikka tuleb ju ette. Eks peab nõustuma, et mul ilmselt hoovis eriti agressiivne rooste, kellele meeldib pimedal ajal pureda 
Minu loogika ütleb, et kerepinged võiksid alustada siiski esiklaasidest, mitte taga luugist.Viimase kolmekümne aastaga pole neid pidanud õnneks vahetama, aga võimalik, et eksin täiesti.
Kolme klaasi 6 a jooksul ei loeks vast pidevaks, teistel autodel on ju nad terved....seni samal territooriumil. Poltergeist vast ei sobiks selle foorumi temaatikaga...jääks pigem ratsionaalsesse maailma. On vaid faktid ja küsimused minu jaoks...
Toidan siis rähni rahus edasi
, auto seisab see talv garaazis ja puitaknal on noka jäljed lihtsamini nähtavad.

Minu loogika ütleb, et kerepinged võiksid alustada siiski esiklaasidest, mitte taga luugist.Viimase kolmekümne aastaga pole neid pidanud õnneks vahetama, aga võimalik, et eksin täiesti.
Kolme klaasi 6 a jooksul ei loeks vast pidevaks, teistel autodel on ju nad terved....seni samal territooriumil. Poltergeist vast ei sobiks selle foorumi temaatikaga...jääks pigem ratsionaalsesse maailma. On vaid faktid ja küsimused minu jaoks...
Toidan siis rähni rahus edasi

![[Pilt: K-sija-suupihta-ei-l-da.jpg]](https://i.ibb.co/mBfwjPX/K-sija-suupihta-ei-l-da.jpg)