16-02-2023, 10:09 AM
See keerme sammu seadistus imelihtne,sul 2 hooba,ühel asendid tähed või rooma numbrid,teisel tavalised numbrid.Nüüd tabelist vaatad oma sammu ja siis sammu juures ka tähed/numbrid ja nende järgi keerad hoovad paika ja olemas.Mina isiklikult panen algul suvalise junni padrunisse ja siis sõidan kergelt teraga üle ja kohe saab kammiga kontrollida kas on õige samm.Sinu pingil on tähed ja numbrid,minu pingil on rooma nr ja tava nr."Lõbusamaks" läheb siis kui soovid trapets keeret teha
...
Mu enda pingil needsamad kitarri ratastel puudusid asendi fiksaatori kuulid...Viskas üle,et asend ei püsi ja süvenesin teemasse ja avastasin kuule pole.Kuulid sisse siis parempoolne ratta asendi 3 kuuli pesa pingi korpuses umbes puuritud...kuul teeb klõpsaka kui pessa maandub,aga vaikus ja võllid ei liigu...Egas midagi tuleb lihtsalt vana auk täis keevitada ja uus puurida õigesse kohta.Ega vist paremat meetodit pole selle praagi parandamiseks?

Mu enda pingil needsamad kitarri ratastel puudusid asendi fiksaatori kuulid...Viskas üle,et asend ei püsi ja süvenesin teemasse ja avastasin kuule pole.Kuulid sisse siis parempoolne ratta asendi 3 kuuli pesa pingi korpuses umbes puuritud...kuul teeb klõpsaka kui pessa maandub,aga vaikus ja võllid ei liigu...Egas midagi tuleb lihtsalt vana auk täis keevitada ja uus puurida õigesse kohta.Ega vist paremat meetodit pole selle praagi parandamiseks?