18-08-2004, 23:37 PM
siim777 Kirjutas:Ma arvan, et võin kindlalt öelda, et tegu on Kovrovets k-175 raamiga! Kuna mul endalgi neid 2 tükki!
Mnjah... ei tea kas see nüüd on hea või halb uudis minule... Hea on see, et sain teada millega tegu on aga selle juures on halb see, et tegu peaks siis olema ju 175cc mootoriga mida mul arvatavasti ei leidu. Kuigi minu 125cc (arvatavasti minski) mootor istus sinna küll. Täpselt seda keti jooksmist rattale ei uurinud.
Varsti peaks saama ma uued pildid ka üles pandud. Nimelt leidsin mingisugused poriplekid ja paagi sinna. Paak ei tohiks olla sinna originaal aga kes teab.
Kas keegi võiks osata öelda, et mis aastast see võiks siis pärineda. Kui aitab, siis leidsin raami eest puuduva plekitüki üles ja sain sealt numbrid teada. Aga ainult need mis sinna sisse löödud on. Värv polnud seal säilinud.
Siim 777, ma sooviks väga sinuga ühendust võtta... Võibolla leiame mõned mu puuduvad osad või midagi... Väga hea kui näeksin, et milline ta sul välja näeb. Kui keegi teab kust kohast leida internetist selle originaal pilti või kirjastust, siis oleksin väga tänulik.
Seniks aga peab pilte ootama ja tuvastama, et kas antud plekid ja paak pärinevad sealt raamilt. (paagil on säilinud ja originaal embleemid!)