22-05-2023, 21:27 PM
(22-05-2023, 17:28 PM)Alexey Kirjutas: Vabandust, aga vaidlus ei käi mitte 1520 euro üle, vaid selles, et inimesed andsid lubaduse kere valmis teha 3,5 nädalaga, misjärel said eelmise makse kätte, aga ei jõudnud ka 5 kuu pärast midagi valmis. Ja pole absoluutselt selge, kui palju raha tuleb maksta, et see korpus lõpuks valmis saada: veel 6000 või 16 000 või 26 000? Nad hakkavad tasapisi raha tõmbama, selline taktika on juba selge.Alex, mitte keegi ei rääkinud, et selle auto keretööd lähevad 3,5 nädalat. See on ulme. Arvestades töö mahtu, seda pole võimalik teha ka 3,5 kuuga. Tule taevast alla. Paralleelselt plekitööga pahteldati ära uksed ja pagasniku luuk ja mõned poritiivad. Tegeleti mootori juppide otsimisega ja otsiti võimalusi mootori taastamiseks. Puhastati liivapritsiga kere ja detailid, veeti radiaator remonti, mis tuleb sul nüüd ise remondist välja osta. Sinu poolt oleks olnud aus, kohe alguses öelda, mul on 50K raha, tahan autot. Ja me oleks sulle kohe öelnud ausalt öelnud - pole võimalik. Veelkord, ma ei ole selles firmas ei omanik, ei osanik. Kuid käin seal iga päev oma projekte vaatamas ja paralleelselt sinu oma ka. Iga koht, mida hakati parandama, sünnitas jälle uue parandamist vajava koha. Kõikjal, kus olid topelt plekid, oli rooste vahele pugenud, tuli eemaldada ja puhastada ja augud mitte paigata vaid välja lõigata, uued detailid teha ja paigaldada, lihvida. Veelkord sulle teadmiseks, mitte keegi Eestis ei tee seda autot sulle praegusest seisust kuni lõpuni alla 100K valmis. Ma mõtlen originaalsena. See sinu auto on sama hull projekt nagu mul L1, peale salongi arvasin, 2 päeva ja nina koos. Tutkit, läheb teine nädal.
Lisaks sain pärast 35000 andmist neilt 16.05 järgmise kirja:
16.05.2023, kell 12:40
Tere.
Kui neljapäevaks me ei saa teiega kontakti ja lahendust, siis tõstame teie auto koos juppidega väljapoole meie piire ja me ei saa vastutada kui teie auto ära varastatakse.
--
Parimate soovidega
Aimar Sisask
CarRestoration OÜ
Võru, Tallinna mnt 42e
+372 55 998 991
www.carrestoration.ee
https://www.facebook.com/restoringcars
Kas see on üldiselt normaalne? Kas see on täpselt see partner, kellega soovite äri jätkata?