20-06-2023, 14:02 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 20-06-2023, 14:22 PM ja muutjaks oli Jesper.)
Ei ole mul muud probleemi kui see, et kõik need lõputud käruteemad oleks olemata, kui inimesed ei mõtleks ise reegleid välja ja ei postitaks muidu ka igasugu ennastimetlevat kelbast eetrisse. Reaalsed, päriselt kehtivad reeglid on väga lihtsad ja arusaadavad, kui sa viitsiks natukenegi süveneda mis teemasse on juba kirjutatud, mitte lihtsalt ei heietaks mingit jura elektriautodest ja nõukogude autotööstuse vähetähelepanuväärsetest saavutustest. Lagastad kogu teema täis, sinul on põnev, aga infomüra kogus maailmas on jälle suurem ning mõistlikud inimesed, kes ei taha oma sõpradele ja lähedastele halba, peavad end korduvalt ja korduvalt kogu sellest Internetis kokku luuletatud pasast läbi närima, et reaalselt kehtivad piirid selgeks teha. Kui sa ei saa aru või tunned end ebakindlalt mingi punkti osas, siis täiesti okei on küsida, aga kui sa postitad ridamisi ilmselgeid valeväiteid tõe pähe ning hakkad siis vett sogama, et kuidagi "puhtalt" välja tulla, siis saadki selle, mille ära teenisid.
Viimati pidin näiteks seletama, et ma ei saa Olerexi rendihaagist mullakotte täis laduda ja seda V70le sappa võtta, mis siis et "mul on ju BE olemas" ja "kerghaagis ei loe" - kui passis on 500kg piduriteta, siis nii on ja moos, olgu või kosmoselaeva katt lubadel. Kopp on ees ammu juba, oleks ma Maarjamaa emiir, keelaks ma B-kattidel üldse igasuguse käruvedamise ära, ilmselgelt kui inimesele käib seaduses olevast 3-st lausest pildi kokku panemine üle jõu, ei ole ta võimeline autorongi ohutult käitlema.
Mis puudutab viimast väidet, et samatähenduslik, siis jälle vale, ei ole. Vahe on selles, et sinu postitatud iidse reegli järgi nõuti, et haagise registrimass oleks väiksem või võrdne kui auto passi märgitu, nüüd nõutakse sinna autotootja poolt määratud piiri sisse mahtuvat tegelikku massi (mida kontrollitakse kaalumise teel). Samas see, mis kategooria lube sul vaja on, käib täismassi järgi.
Viimati pidin näiteks seletama, et ma ei saa Olerexi rendihaagist mullakotte täis laduda ja seda V70le sappa võtta, mis siis et "mul on ju BE olemas" ja "kerghaagis ei loe" - kui passis on 500kg piduriteta, siis nii on ja moos, olgu või kosmoselaeva katt lubadel. Kopp on ees ammu juba, oleks ma Maarjamaa emiir, keelaks ma B-kattidel üldse igasuguse käruvedamise ära, ilmselgelt kui inimesele käib seaduses olevast 3-st lausest pildi kokku panemine üle jõu, ei ole ta võimeline autorongi ohutult käitlema.
Mis puudutab viimast väidet, et samatähenduslik, siis jälle vale, ei ole. Vahe on selles, et sinu postitatud iidse reegli järgi nõuti, et haagise registrimass oleks väiksem või võrdne kui auto passi märgitu, nüüd nõutakse sinna autotootja poolt määratud piiri sisse mahtuvat tegelikku massi (mida kontrollitakse kaalumise teel). Samas see, mis kategooria lube sul vaja on, käib täismassi järgi.