01-08-2023, 08:06 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 01-08-2023, 14:38 PM ja muutjaks oli honkomees.)
(31-07-2023, 23:19 PM)ivo86 Kirjutas: ... Ma hea meelega solvaks poliitkuid üleüldiselt. Ükskõik, mis parteist, kõik on raha peal väljas. ...jep, teada-tuttavate inimeste pealt vaadates on nii, et oli justkui väga norm inimene aga nii kui poliitikasse läks, siis hakkas hoopis teist juttu, st jura ajama.
(31-07-2023, 23:19 PM)ivo86 Kirjutas: ... Valimiste mõte ongi valida selle erakonna poolt, kellega minu vaated ja eesmärgid enim kattuvad. ...Eks nii on vist kõigil, 100% kattuvust on raske leida. Mina käisin valimas esimestel taasiseseisvunud Eesti valimistel, hääletasin Isamaa poolt aga piruka juures olles selgus, et pole neil selgroogu. Seejärel üle 20 aasta ei käinud valimas, kuna polnud ühtegi minu vaadetega kattuvat poliitilist jõudu, mis oleks reaalselt saanud midagi mõjutada. Siis hakkas ekre tõus ja eelviimaste valimiste eel oli valimiskompassi järgi 98% vaadete kattuvus minu omadega (vasaktsentristlik majanduspoliitka ja äärmuskonservatiiv). Viimaste valimiste eel muidugi olid mind häirivad ekre seisukohad vaktsineerimise/covid meetmete ja ukraina abistamise seisukohtades aga muudes poliitilistes seisukohtades on ikkagi täielik kattuvus.
Mul ei ole valida seda erakonda, kellega 100% kõik klapiks. No ei ole. ...
(31-07-2023, 23:19 PM)ivo86 Kirjutas: ... Ja siis valin oma parima äranägemise järgi. ...