12-08-2023, 20:33 PM
(12-08-2023, 17:06 PM)2715 Kirjutas: Isand Kassile aga tahaks edasi anda mõtte, et praegu pole poliitika veel Konsumi taha jõudnud aga ta jõuab ja tegeleb metoodiliselt ka nendega kes seal on kui nad ei võta seda poliitikat Konsumi ees peatada.
Õhtust!
Mõte vastu võetud, aru küll nagu tavaliselt ei saanud midagi!

Vb oli mulle pühendatud lause tingitud minu poolt mainitud ....läheb mulaks nagu tavaliselt, aga ma pidasin konkreetseid postitusi silmas selle hinnanguga. Samas on rõõm tõdeda, et ka teised foorumlased ei saa minu postitustest aru, samamoodi, kui mina nende omadest!
Üldiselt meil seal Konsumi taga mingeid autusi kasutada ei ole ja sellega pole ka vaja irmutada, et vaat, kui maks tuleb, siis läheb Sarviku või Elektra õlu nii kalliks, et kõrist alla ei mahu! Naviitarid - on hinnad ja elu mis nad on, janusse pole veel keegi surnd, selle peale võite mürki võtta!

Kuna kirjutada juba tahaks ja on veel jäänud viimane, 3 -s postitus, siis võtan veel kommenteerida... Mitmete ksf! 2715 mõtetega viimases postituses olen nõus. Maavarasid aga võiks kaevandada ja müüa ja pole vaja hakata jälle hakata Nauru juttu ajama, käisin ise ka esimesel ja teisel roheliste ratta retkel "Kuhu lähed... ja kuidas elad..." ja suunas mind sinna kohaliku ettevõtte partorg, partei oli sellal NLKP, kui keegi on unustanud.
Lihtsustatult selle mulaks muutumise kohta tahtsin öelda, et tehti ju eraldi teema selle mula jaoks, mis otseselt automaksu ei puuduta, aga ikka enamusel on suva, saaks aga omi häid mõtteid ja objektiivseid hinnaguid raffale edastada.
Ja veel, kui keegi lgp. politoloog valdab eesti kirjakeelt nõrgemalt, kui mina, siis mul tekib kerge kahtlus, et kas ta on ikka nii tugev politoloog nagu võiks tekstist arvata ja loota (jutt ei ole ksf! 2715 -st, vaid üldisemalt)... saan muidugi aru, et siinne majanduspoliitiline foorum ei ole mingisugune vilolookige hääletoru, aga komasid, komasid võiks ikka rohkem panna, kuigi mina ise ka ei tea, kuhu nad täpselt peaksid käima. Lgp. ksf! PV tegi isegi hiljuti teema foorumi emakeelest vms, et ikka ilgelt jube hea keelekasutus on siin ja präääägu!