28-08-2023, 23:53 PM
(28-08-2023, 21:27 PM)ZIL 131 Kirjutas: 1000 € palka saav indiviid ei tohiks autot omada.
Ma tahaks ära ütelda, et maainimene saab ka ükskord kurjaks ja siis võib midagi juhtuda...
Enamus maarahvast elab alla selle summa ja nad peavad autot ning on seda teinud kõige kiuste sest teleportimine on veel leiutamata ning füüsikaseadused kehtivad ka maal kui on vaja teise kohta ümber paikneda.
Nad on alla selle summa senini elanud ja elavad ka järgmised aastad kui neid ei segata vaatamata sellele kas me jõuame 5 rikkama riigi hulka või mitte.
Kui võetakse neid veel rohkem maksudega koormata teevad nad kas rohkem tööd või lähevad ära.
Lihtsalt see rahvas ei ole enam riigi poolt ja ma julgeks arvata, et kui tõmmata piir Võru linnast Peipsi äärt pidi Narvani ja idanaaber peaks need alad kätte saama ja referendumi korraldama kuhupoole soovite jääda siis mina enam väga kindel ei ole mis vastuse sealt saab.
Kes väheke kaasa tahab mõtelda jõuab õige pea sellele järeldusele, et madalapalgalisele inimesele tuleb euro kätte kõige ajamahukamalt ja sealt võetakse käibe ning tulumaks samamoodi kui teistelt ja nad panustavad oma töötunde riigile rohkem kui peaks.
Mõtelgem selle üle pisut enne uute maksudega ja seniste tõstmisega nõus olemist...