24-09-2023, 13:16 PM
(24-09-2023, 10:43 AM)deus Kirjutas: .......................................
Pinnapealsus on tegelikult see, mistõttu kogu see automaksu ja muude maksude jne asjade jama meil praegu käib. Puldis on teise generatsiooni linlane, teistes pultides ei ole tegelt paremat vastu vaatamas. Kogu selle valitsuse osa tuleks ümber reformida, et igast maakonnast peaks olema 3 inimest max 8'ks aastaks ja ülejäänud olgu siis lasnakad ja mustakad kuid nähes, mida poliitika inimestega teeb, olen skeptiline isegi sellises korralduses.
Tegelikult on sajatada rohkem ja sõnu peale lugeda aga mõttetu seda kirja panna. Kedagi see paremuse poole ei suuna, maailma see paremaks ka ei tee. Unun ainult faktidesse, emotsioonidel pole kohta faktide seas.
Ma ei tea kas olen ainus kes jälgib mida keegi on Riigikogus teinud ja püüdnud leida millega ta varem on silma paistnud.
Näiteks Valdo Randpere esitab Savisaarele küsimusi:
Kahjuks pole kodanik midagi õppinud misasi on kodukord ja kuidas seda süüakse ja Savisaar vastab kodanikule vastavalt kodukorrale.
Ja näide riigikogust, üks paljudest.
Poliitika tegemise kultuur riigikogus käis aga alla alates sellest hetkest kui president valitsuse ametisse nimetamisel välja kõndis.
Siis oli läbiv mõte, et selliste kuritegudega pole poliitikasse asja enne kui süü oli tõestatud.
Veel üks näide kuipalju sellest aru saavad mida nad seal saalis teevad.
Kui ikka ette ütelda millist nuppu vajutada ja siis ka sassi läheb siis äkki napib pädevust?