25-09-2023, 23:00 PM
(25-09-2023, 21:50 PM)2715 Kirjutas: Lõpuks võib avastada, et oleme küll mürkrohelised ja pingutame et rahvas ägab aga planeet jääb ka päästmata.
Atmosfäär on meie keral ju ühine ja pole näinud kava seda kuidagi sektoriteks jagada...
Igatahes seda ideed on väga raske turundada et me peaks kõige rohelisemad olema.
Ise mõtlen küll, et väikeriigina ei peaks grammigi rohkem tegema kui teised teevad.
Õhtust!
Kõik õige, aga see ei ole tegelikult nii lihtne!
Eestlased on tegelikult Maarahvas, niimoodi on nad end idenfitseerinud ammustest aegadest saadik! Ja on väga sümboolne, et just väike Maarahvas Eesti Riigina on väikese Maamunakera päästmise ja säästmise esrinnas! Eesti rahvas on tegelikult väljavalitud rahvas, mitte nagu mõni teine promotud paljukannatanud ja vaenatud rahvuskild. Eestimaa on Jumalaema Maarja sünnimaa, Eesti on nõidade müstiline maanurk (nagu ka Soome, kuigi soomlased on meile lihtsalt lähedase maa elanikud, kes on meilt üle võtnud meie unikaalse ja kordumatu emakeele ja selle ära lörtsinud, aga pole hullu, see on unikaalne keel, mida mõistavad ja kõnelevad vaid väga vähesed ja see on kõrgemalt antud, kahtlust pole!
Üks oluline märk on näiteks Kaali meteoriidi kukkumine Saaremaale, kohalikust koolimajast mitte kaugele. Selle müstilise sündmuse tagamaa pole siiani selge, aga selge on see, et see ainulaadne sündmus (no oli seal Siberis ka midagi taolist, Tunguusi meteoriit) on midagi enamat, kui lihtsalt kivi kosmosest, see on märk, et tegemist on erilise rahvusega! Ja eks eestlased, enne, kui meist Maarahvas sai, tulid ka Uuralite tagant siia, Euroopale lähemale (otsuste vastuvõtmise keskusele lähemale! ) just selleks, et meie MÕTESTATUD jutt ja sõnum jõuaks kohlike metslaste teadvusse ja nad lõpetaksid Emakese Maa reostamise ja hukutamise!
Eesti rahva erakordsusest ja erilisusest ning meile määratud missioonist on mul teada veel nii mõndagi, aga kuna avasin hiljuti lgp. ksf! moderaator Isandpaugu saadetud saksamaa päritolu rohelises pudelis Jahimees - meister joogi, siis praegu kõik ja palun mitte kusta, ma olen apoliitiline, lihtsalt maarahva hulgast pärit rahvusreaktsionäär, minu jälajälg on väike ja roheline ja mul on projekt ka, isegi mitu!
tervitades, Priit, eestlane Näljakülast