12-10-2023, 12:25 PM
(12-10-2023, 11:40 AM)Envir Kirjutas: Ma saan kõigest aru ja jutt pmst õige, aga mul on ikkagi jätkuvalt okas hinges, et Sina olid ka see, kes viimaste valimiste kontekstis konservatiividele vastandus. Võimalik, et Sa oled selgitanud juba, aga kuidas selle asjaga nüüd siis ikkagi on?Mis ma ikka oskan selgitada...
Ma nagu endateada päris otse ei ole muule vastandunud kui sellele et elektrilised valimised ei ole kohe automaatselt pettus ja kui Mart lendamas käib "levitatsiooni korras" siis selle kohta ka kobisesin.
Kui ongi kellelegi valusalt torgatud siis mitte mingist isiklikust vihast vaid pigem erapooletuse nurga alt.
Tahaks veel lisada, et see mis lahti on läinud praegu, selleks pole keegi valimistel mandaati küsinud ja kui oleks siis seda poleks ka antud.
"Teeme rahanduse korda" lausega seda välja ei vabanda ja see on nagu lause "Tagame Eesti varustatuse fossiilsete kütustega ja pärast liitume venemaaga.
Enne oli minul riigiga maksurahu, kus ei susserdanud käibega ja maksin kütuse aktsiisi sest teid ju kasutan ja veel mõnda teenust ning maamaksu sest sellega kaasnevad kulud nagu näiteks sellesama maa kaitsmine ning segi riigikaitsemaks oleks olnud vastuvõetav.
Nüüd aga tundub, et tuleb susserdama hakata mingis ulatuses, viia mootorsõidukid käeulatusest välja, hankida puue või midagi sellist.