17-10-2023, 14:24 PM
(17-10-2023, 14:13 PM)vant Kirjutas: Ilmselt on inimese hoiakutes, seisukohtades, arusaamades ja maailmavaates suur vahe. Ühed elavad päev korraga, leppides teadmisega, et kõike on võimalik rentida, teised on nn.tagurlikud omajad, kelle jaoks on tähtis võimalus iga kell oma raha eest ostetud vara igal ajahetkel kasutada, olgu see siis igapäevasõiduk, hobisõiduk või mõni majapidamisliikur. Mida rohkem maale, seda enam on rõhk omamise vajadusel, mitte mingil kapriisil. Mul on vaja seda liikurit, mis paati veab, kohe homme koos paadikäruga kui kalailm on, ma ei hakka seda otsima mingist poldist, voldist või sitibiist. Seal ju polegi neid. Mul on vaja plokid ehituspoest ära tuua just sel hetkel ja sinna kuidas mul vaja on... Mul ei ole seda kuradi bolti ja volti selle jaoks kuskilt võtta, saage aru, elu ei keerle ainult lollidemaal ümber Toompea
Mida rohem maale, seda enam ei saa riigile loota ja peab endal olema kogu park alates traktorist ja lõpetades liivapuisturiga. Talvel pole riiki olemas, see on reegel, mitte erand.