17-10-2023, 15:29 PM
(17-10-2023, 14:21 PM)2715 Kirjutas: Ma ikkagi aru ei saa miks härra selle kastiauto kasutaja seljas on võtnud elada?Kõigil ongi erinevad vajadused, ma olen ka poole kohaga maainimene ja ma ei tea ühtki lähipiirkonna elanikku kellel oleks kastiauto st kastiga sõiduauto. Eks siin muidugi elabki vähe inimesi.
1 Kõik ei ela mere ääres.
2 Kõigil pole samasugused vajadused.
Kujutad sa ette piruka või neliveolise bussiga jahilkäiku?
Või kuidas põllumees väetisekotid põllule viib pirukaga?
Kuidas elektrimehed kõrge neliveduse bussiga kinnikasvanud võsateid läbivad?
See f..king rannajoon on enamusele vabariigis ikka väga kaugel.
Kui inimene on leidnud, et talle on vaja sellise ülesehitusega jõuvankrit siis jätaks ta rahule ja laseks toimetada?
Eesti on ka väike ja kastiautoga saab kõik sõidud ära teha ning pole vaja spets linna ja maanteeautot.
Ta maksab sellega sõites kilomeetri kohta märksa rohkem makse käibe ja aktsiisi näol ja sellest peaks omati piisama et ta peab ka ühe elektriauto jaoks teed üleval.
Väetist pole ka näinud ühtki põllumeest kastiga sõiduautoga vedavat. Põllumajandus on tänapäeval suurtootmine.
Aiamaale vajamineva toob igaüks sõiduautoga ära.
Jahimees ma pole, aga neid on ka piisavalt nähtud. Sõidavad kõikvõimalike liikuritega, ford fookusest alates. Kastiautosid neil näinud pole.
Kui mul endal oleks ilmtingimata suure läbivusega masinat vaja (kui mu 4x4 Audi poleks piisav), siis valiks mingi maasturi, mis kõlbab enamvähem kõigeks, ka teatrisse sõita. Suurema kauba veoks on haagis.
Nii võib heietama jäädagi, järeldus on muidugi et automaks võiks olemata olla.