05-11-2023, 23:53 PM
No ei saa öelda, et pika pingutamise peale tulemusi ei tuleks. Näituseks Tallinna linnaviletsuse tõsise pingutamise liikluskorralduse, tänavadildode, parkimatuse ja muu progressiivse juurutamine kannab esimesi vilju - mina, kes ma vana Kalevi kommivabriku kõrval igapäevaselt tööl käin, ei oska enam öelda, mis on teiselpool Hendriksoni küüru ja kas seal on veel majad või on juba kõik see jama üles küntud ja kartul maha pandud. Ei ole enam plaane külastada Tallinna kesklinna viljastavaid olusid, sest kõik asjad saab märksa lihtsamalt hoopis äärelinnas ära aetud.
Mis puudutab automaksu, siis kindlasti palun ma kaasfoorumlastel mitte hakata optimeerima, müüa säästmatumad automobiilid maha või tegeleda muu riigivastase tegevusega, sest suure optimeerimise peale tekib jälle riigikassasse haigutav auk.
Mis puudutab automaksu, siis kindlasti palun ma kaasfoorumlastel mitte hakata optimeerima, müüa säästmatumad automobiilid maha või tegeleda muu riigivastase tegevusega, sest suure optimeerimise peale tekib jälle riigikassasse haigutav auk.