02-12-2023, 15:14 PM
(02-12-2023, 10:36 AM)Daff Kirjutas: Hinna järgi ei saa tänapäeval enam otsustada. Müüakse ühte ja sama toodet erinevates kohtades mitmekordse vahega teinekord. Ostad ära. Teed surveproovi ja kui saun õhku ei lenda võtad kasutusse.Kõige lihtsam, kas fileerid või keedad enne linnud ja puhastad ära ning siis masinasse.
Pigem küsiks hoopis linnu konserveerimise kohta. Kas paned linnu koos luude ja kontidega karpi/purki või kondistad liha ära?
Kunagi headel aegadel kui sai ka sellise asjaga tegeletud siis oli just linnuga see teema, et väga kaua ei kannatanud hoida kui koos luudega purki lõid.
Ei aidanud ei temperatuur ega aeg. Mingi aja pärast tõstis kaane maha kuna luudes sisalduv õhk pani protsessi käima. Ilmselt.
Filee seisis selle eest mitu aastat.
Bensiinis peitub kiirendus - diislis vingu hais.