26-02-2024, 19:13 PM
(26-02-2024, 01:50 AM)tõnn Kirjutas: Mina julgen väita, et võrreldes välja voolava pankade kasumiga on see ooüütamine umbes sama nagu vorsti võrdleks viineriga.
Kõrvale hiilitud maksud võetakse uuesti käibele meie riigis kuid kogutud marginaal ja euribor läheb välja.
Mis Te hakkate siis panga orjaks? Ise olete lollid, kui lähete pangalt fikseerimata intressiga laenu võtma ja nagu Te isegi teate, lollidelt tulebki raha ära võtta. Kui tarbijad hakkavad massiliselt pankadelt nõudma fikseeritud intressiga laenu, küll lõpuks pangad ka järgi annavad. Teiseks, kui see kasum Eestist välja voolab, siis pole mõtet välismaisel kapitalil baseeruvate pankade uksi lihtsalt kulutada – eelistage ikka eestimaist.
Pangad maksavad kasumilt avansilist tulumaksu tänasel päeval 14%, tulevast aastast 18%. Lisaks sellele ka tulumaksu dividendidelt ehk pangad on tulumaksu osas sisuliselt topeltmaksustatud ja ikka on häda.
Kristjan Maruste on öelnud, et pangad tahavad, et neile võlgu ollakse. Mina olen käsitlenud pangamaffiat äärmise ettevaatlikkusega ja pole kunagi laenu võtnud ega võta edaspidi.
Robotniidukite müük, paigaldus ja sõltumatu tehniline know-how: https://herizon.ee