04-03-2024, 11:22 AM
(04-03-2024, 10:35 AM)2715 Kirjutas:(04-03-2024, 09:46 AM)Jesper Kirjutas: Need sinu "näited elust enesest" on ilmselgelt fantaasia vili, üks asi on teoreetiline võimalus millegi juhtumiseks, teine asi et kas see päriselt ka juhtus.Ma vaatan, et härrat linnainimest kohe eriti valusalt torkas istumislihasesse, kui kui üks alama rassi maakas peavoolujõel vastuvoolu sõuab.
Mis ma nüüd siis tegema pean?
Kas piisab mälestuse muutmisest nagu kirjeldab raamat "1984" või peaks personaalselt vabandama?
Mul sellest midagi katki ka ei lähe ja võin vabandada ka, et härrat linnameest häirisin.
Samas ei suuda minu vabandus kuidagi muuta olematuks fakti, et selliseid arveid saadakse kui inimene tähelepanematu on ja midagi jätab läbi lugemata.
https://hs.mediadelivery.fi/img/1920/30e...51da01.jpg
Kallis mees, ma veel korra hästi aeglaselt vabandan, et minu võimuses pole leida Fakebookist postitust mis on ära kustutatud ja ma seda ei teadnud kui kirjutasin.
Tegu on ilmselgelt vigaselt väljastatud arvega ning küllap see ka ära parandati pärast mainimist. Olen ka K-rautast ja Selverist vigast arvet saanud. Samuti näiteks Telia esitas mulle (isiklik kogemus) ükskord üle 7000-eurose arve teenuse eest mida ma polnud tarbinud. Kas nüüd tuleks mobiiltelefon kõigilt inimestelt ära korjata? Eesti Energia esitas ka ülemöödunud kuu eest suurema arve kui oleks pidanud ja vabandas alles mitu nädalat pärast seda kui olin nende tähelepanu sellele juhtinud. Järelikult elekter on halb?? Või mida Sa üldse siin tõestada üritad?