21-02-2024, 16:43 PM
See käru on disainitud hiinlastele ning selleks, et keskmine eurooplane sinna ära mahuks tuleb vist esimene iste välja võtta?
Iseõppinud spetsialist - energeetika valdkonnas.
(21-02-2024, 16:43 PM)tõnn Kirjutas: See käru on disainitud hiinlastele ning selleks, et keskmine eurooplane sinna ära mahuks tuleb vist esimene iste välja võtta?See on suuruse poolest ~150mm pikem, kui algne MINI - (kuhu ma vabalt mahun ka tagaistmele, oma 188 sentimeetriga)
(02-03-2024, 22:59 PM)Jesper Kirjutas: Lisaks üleüldine USA autokultuur, kus tegelikult muarust ei ehitata juba aastakümneid ühtegi autot rohkem kui 10a kestma. Noh, näiteks vahepeal oli päris populaarne sõiduk Chrysler 300C, ajaperioodil vast kuskil 2000ndate lõpus kohtas neid linnas alatasa, a täna pole neid kuskil. Mõni üksik entusiast vast veel punnitab kuskil enda oma õhus hoida.Nu enamus neid rüüslereid olid kas masuudipressid või legendaarsed 2.7 mootorilaadse tootega bensukad. Esimesed sõideti lõppu ja teised lõppesid suht alguses
Elektriga on sel kõigel vähe pistmist, kui ikka runga ehitada ei osata või taheta, siis ei päästa seda ka inglite poolt projekteeritud mootor.
(03-03-2024, 00:03 AM)DevilDeVille Kirjutas:(02-03-2024, 22:59 PM)Jesper Kirjutas: Lisaks üleüldine USA autokultuur, kus tegelikult muarust ei ehitata juba aastakümneid ühtegi autot rohkem kui 10a kestma. Noh, näiteks vahepeal oli päris populaarne sõiduk Chrysler 300C, ajaperioodil vast kuskil 2000ndate lõpus kohtas neid linnas alatasa, a täna pole neid kuskil. Mõni üksik entusiast vast veel punnitab kuskil enda oma õhus hoida.Nu enamus neid rüüslereid olid kas masuudipressid või legendaarsed 2.7 mootorilaadse tootega bensukad. Esimesed sõideti lõppu ja teised lõppesid suht alguses
Elektriga on sel kõigel vähe pistmist, kui ikka runga ehitada ei osata või taheta, siis ei päästa seda ka inglite poolt projekteeritud mootor.
(03-03-2024, 00:55 AM)zazik Kirjutas:Natuke offtopicu jätkuna, vaatasin lkf-i lehelt palju siis kindlustus maksaks auto24.ee pakutava valiku baasil. Kõige võimsam 300c oli ~100€ aastas ja võrdluseks Dodge Challenger Hellcat 527kw-ga oleks 107€ aastas. See on ju odav selliste autode eest.(03-03-2024, 00:03 AM)DevilDeVille Kirjutas:(02-03-2024, 22:59 PM)Jesper Kirjutas: Lisaks üleüldine USA autokultuur, kus tegelikult muarust ei ehitata juba aastakümneid ühtegi autot rohkem kui 10a kestma. Noh, näiteks vahepeal oli päris populaarne sõiduk Chrysler 300C, ajaperioodil vast kuskil 2000ndate lõpus kohtas neid linnas alatasa, a täna pole neid kuskil. Mõni üksik entusiast vast veel punnitab kuskil enda oma õhus hoida.Nu enamus neid rüüslereid olid kas masuudipressid või legendaarsed 2.7 mootorilaadse tootega bensukad. Esimesed sõideti lõppu ja teised lõppesid suht alguses
Ja igandina maksame meie, tänased rüüsleriomanikud, haiglaselt kopsakaid kindlustusmakseid. Tõenäoliselt pärandina just nendest 300C-dest, mis olid tagaveolised, üsna kallid ja edeva välimusega, samas polnud üldse nii hästi juhitavad kui bemmid.
(02-03-2024, 22:17 PM)rocker Kirjutas: Eks iga mees oma mätta otsas. Tegime just prauaga pisikese reisi Riias ja lähi ümbruses. Ümarguselt 650km mille läbimiseks kulus 115 kw/h seda samust kallist kraami. Rahast ei oska veel rääkida, kuna siit sai mindud täis akuga, mille päike oli täitnud, ikeas oli paus ja härra hotelli omanik oli ka välja pistiku paigaldanud. Kohalikus muuseomis oli ka pistik... Tagasi jõudes 75 km paagis. Kellele nüüd maksma pean?
(03-03-2024, 17:39 PM)2715 Kirjutas: Elektriautoga Riias käimine ei ole sugugi odav lõbu kui juhtub päev kui päike ei paista ja tuul ei puhu ning naftat põletatakse.Ole hea ja otsi see välja. Ei mäleta mina sellist seika.
Elektriautode grupis demoti hiljuti 140 eurost arvet kiirlaadimise eest sellisel päeval.
(03-03-2024, 18:23 PM)Etsike Kirjutas: Ole hea ja otsi see välja. Ei mäleta mina sellist seika.Ma nüüd proovisin otsida aga enam ei leia.
Ütleme, et oli 70kWh aku, see tähendanuks 2eur/kwh hinda ju. Paraku on kiirlaadijates fikseeritud hind, max 60s/kWh. On üliüksikuid kohti, kus laadimine on börsihind+marginaal põhine. Kui sellises kohas käid tunnil, kui börsihind on parasjagu hinnalage tabanud ja üldse hinnakirja ei vaata, siis oledki ise loll.
Või teine variant, et taaskord ei vaadatud hinnakirja ja jäeti auto üleöö kiirlaadijasse. Siis tegi ajatariif oma töö ära aga sel pole päikese/tuulega midagi pistmist.
Või kolmas variant, et taaskord ei tutvutud hinnakirjaga ja tarbiti roamingteenuse vahendusel. Olen roamingteenuse käest ka omad vitsad saanud, kooliraha oli küll ainult 28.- samas kui ilma oleks olnud 3.-
Bottom line on, et tuule ja päikese puudumine ei tähenda röögatut laadimishinda, see jutt on pullikaka.
(04-03-2024, 10:35 AM)2715 Kirjutas:(04-03-2024, 09:46 AM)Jesper Kirjutas: Need sinu "näited elust enesest" on ilmselgelt fantaasia vili, üks asi on teoreetiline võimalus millegi juhtumiseks, teine asi et kas see päriselt ka juhtus.Ma vaatan, et härrat linnainimest kohe eriti valusalt torkas istumislihasesse, kui kui üks alama rassi maakas peavoolujõel vastuvoolu sõuab.
Mis ma nüüd siis tegema pean?
Kas piisab mälestuse muutmisest nagu kirjeldab raamat "1984" või peaks personaalselt vabandama?
Mul sellest midagi katki ka ei lähe ja võin vabandada ka, et härrat linnameest häirisin.
Samas ei suuda minu vabandus kuidagi muuta olematuks fakti, et selliseid arveid saadakse kui inimene tähelepanematu on ja midagi jätab läbi lugemata.
https://hs.mediadelivery.fi/img/1920/30e...51da01.jpg
Kallis mees, ma veel korra hästi aeglaselt vabandan, et minu võimuses pole leida Fakebookist postitust mis on ära kustutatud ja ma seda ei teadnud kui kirjutasin.
(04-03-2024, 11:22 AM)olli Kirjutas: Tegu on ilmselgelt vigaselt väljastatud arvega ning küllap see ka ära parandati pärast mainimist. Olen ka K-rautast ja Selverist vigast arvet saanud. Samuti näiteks Telia esitas mulle (isiklik kogemus) ükskord üle 7000-eurose arve teenuse eest mida ma polnud tarbinud. Kas nüüd tuleks mobiiltelefon kõigilt inimestelt ära korjata? Eesti Energia esitas ka ülemöödunud kuu eest suurema arve kui oleks pidanud ja vabandas alles mitu nädalat pärast seda kui olin nende tähelepanu sellele juhtinud. Järelikult elekter on halb?? Või mida Sa üldse siin tõestada üritad?Mina ei ürita midagi tõestada siin sest polegi see koht kus peaks midagi tõestama.