20-03-2024, 03:33 AM
(20-03-2024, 00:05 AM)kass Kirjutas: Õhtust!Ma laksasin seal Mustamäe PERH i s ka igasugu asju. Kõigeparem asi oli siis kui kontrast aine veeni lasti ja see oli hea. Sama mõnus tunne kui oled ühe pr oekti pinnad püüdnud erinevate aurustuvate lahustitega puhastada, et tõestada ohoo ongi selle kahurimäärde all originaal värv . Elagu nitro ja elagu kass. Me ei tea nendest narkootikumitest midagi. Kõik üleliigsed lahustid võite saata Maardu Maxima sinna suurde xxx mitte see x . Tänan sìis kui kaup kohal...
Kui nüüd siin ka omalt poolt veidi vilosihveerida inimese ajataju teemal vanatehnikast lähtuvalt, siis vist minu 80 kg kehakaalu juures hiljutisest keskkõrvapõletikust ei ole üldse sobilik siin muljetada?Aga kuidas oleks eesnäärme probleemide lahkamisega, see peaks ju küll igati vanatehnikaga lõikuma ja lõimuma?
On ju peaaegu kõik meie suured vanatehnikaala tegelased meessoo esindajad ja ka pigem vanemast soost, edasi on juba tuim statistka ja "vilosoohvia" või olen jälle asjast valesti aru saanud? (sorry, peangi vetsu kiirustama, aga ehk vilosohveerin pärastpoole edasi
)