31-03-2024, 18:51 PM
(29-03-2024, 09:02 AM)v6sa Kirjutas: Ajendatuna järjekordse asjaliku inimese edukast tõrjumisest (püstitan küsimuse.)
Võtaks vaatluse alla osa juhtlausest ja üritaks filossofeerida teemal "Tõrjumise anatoomia". Miks asjad just nii on läinud nagu nad on läinud?
Siin foorumis on palju tarku inimesi ja nende poolt loodud häid teemasid aga mõned targad ei oska targad olla.
Minu jaoks algas tühistamise teema Talupoeg talujast kui osad targad talle kallale kargasid oma ütlemata heas tarkuses. Ja läinud ta oli.
Teine mitte vähem dramaatiline seis oli DIY ga seonduv. Poiss ehitas igasuguseid põnevaid asju. Aga näed, tulid targad ja kukkusid kraaaksuma mingite tolerantsidega ja materjaliteadusega ja kurat teab millega peaasi, et ise tark välja näha. No ja kuhu te oma tarkuse ja targutamisega jõudsite?
Sõite poisi siit välja. Ma arvan, et sealt "veskist" oleks tulnud veel palju huvitavat.
Spekulatsioonina käiks välja tõenäolise majaehituse teema. Poiss lõi uue maja püsti. Sõidan sealt tihti mööda ja hea oli vaadata kuidas asjad edenesid. Maja on püsti. Ja kõik peale seda kui te ta siit välja sõite. See pole mingi garaage ehitus.
Naljanurk on vaikseks jäänud sest keegi ei julge enam eriti sõna võtta kuna eesti keele grammatika jättis paljudel soovida ja oli neid kellele see ei meeldinud. Nüüd loeme mingeid copy pastesid.
Või siis veel üks huvitav suund. Viimane selle liikumise näide on vastus honkomehele kui viimane küsis tehnika foorumis, et kuidas koonusega asjad käivad. Vastus oli igati ootuspärane mis kõlas umbes nii: "Sa ei pea sellest midagi teadma, telli kataloogist". Rsk, raha eest oskab iga mees asju tellida aga on iseehitamise ja isetegemise rõõm. Paljud ei saa sellest aru ja arvavad, et raha ainult ruulib.
Tehnikafoorum on minu arust selleks, et küsida tehnika kohta ja teadjamad mehed seletavad asja lahti. Näiteks venelaste Fermeris oleks sellise vastuse eest saadetud veerandaja lõpuni pingile. Võiksite käia seal lugemas kuidas kannatlikult tehakse ka kõige rumalamale küsijale asi selgeks ilma teda tühistamata.
Aquila captas non muscas.