03-04-2024, 01:45 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 03-04-2024, 01:47 AM ja muutjaks oli Peeter80.)
Loen seda foorumit aastast 2009, postitan suht vähe ja eks sellepärast ei kipu väga arvustama teisi aga kuna siin mainiti minutaolisi luurajaid siis võtan selle julguse ja siit mu 2 senti... Järjest vähem satun siia lugema kuna lihtsalt sisu on läinud aastatega lahjaks. Peamine mis mind siia tõmbas on tehnika alased teemad ent ka nendeson domineerivaks saanud nn valvepostitajate teemaväline inin mis pole kuskilt otsast huvitav ( ok ma tunnistan, et erandiks on olnud ühe tegelase kes kipub alati käppadele kukkuma, minu arust suht vaimukad ja mitmekihilised vaheletorked) ent suures osas on tõesti stiilis hüppan saabastega tuppa kukun lahmima ja lärmama postitused need mis annavad kogu asjale halva näo... Kriitika on teretulnud kuid selle edastamise stiilis on küsimus. Õnneks on mõned teemasse postitajad kes on veel säilinud ja kelle teemauuendusi väga ootan. Poliitmöla on küll viimane mis siinse foorumi elu edasi viib või rikastab- enamusel on sellest niikuinii kõrimulguni, keda huvitab tehnikafoorumis mis arvab traktorist Jüri Kajast või linnavurle Ilmar hetkel kehtivast kaabumoest.
Õppust tuleks võtta militaar.net foorumist ja sealsetelt moderaatoritelt kes kord ajaühiku jooksul võtavad kätte ja viskavad mitu head kühvlitäit teemavälist fekaali uksest välja ja üksgi mats ei köhi ka.
Verbaalse onaneerimise jaoks on delfi kommentaarium.
Õppust tuleks võtta militaar.net foorumist ja sealsetelt moderaatoritelt kes kord ajaühiku jooksul võtavad kätte ja viskavad mitu head kühvlitäit teemavälist fekaali uksest välja ja üksgi mats ei köhi ka.
Verbaalse onaneerimise jaoks on delfi kommentaarium.