29-07-2024, 07:32 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 29-07-2024, 07:35 AM ja muutjaks oli pikk88.)
(28-07-2024, 11:24 AM)M.R. Kirjutas: Vabandan ette ja taha, aga...
Värsked laagrid/värskelt määritud laagrid kuumenevad teatud määral ekspluatatsioonis 2-48 tunni jooksul, seni kuni määre laagris on oma koha leidnud.
Veelkord palun vabandust, et julgesin noka lahti teha, loodan, et keegi ei solvunud.
Olen lugenud, et laagrid peale vahetust võivad kuumeneda, kuid kas see kuumenemine toimub tõesti sellise tasemeni, et (ülemäärane?) määre lahkub laagrist?
Mina pole siia solvuma tulnud vaid küsimustele vastust otsima.
(28-07-2024, 12:48 PM)13piisab Kirjutas: Seda vaatan minagi - et kas tegu on päris-probleemi või ülemõtlemisega. Niiet laseks õige neil uutel laagritel tööd tegema hakata ning teeks järeldused selle pealt. Muidu võib arvama ja spekuleerima jäädagi.
pikk88 Kirjutas:Ja mis infot te sealt manuaalist leida loodate sellise anomaalia kohta? Sügavalt kahtlen, et selle pingiga üldse mingit manuaali kunagi kaasas on käinud. Loe mõne analoogi oma läbi ja vaevalt, et neil on mõni alapeatükk selle kohta kuidas käituda, kui vahetad laagrid kvaliteetsete samas mõõdus laagrite vastu aga need hakkavad üle kuumenema.
(remondi)manuaal toob esile olulise, et vahetus saaks tehtud korrektselt. Selle eesmärk ei ole rääkida kõigist võimalikest anomaalia-põhjus seostest nagu a la pesumasina kasutus(!)õpetuse puhul.
Täiest võimalik, et tegemist ongi ülemõtlemisega. Kuid oletan, et selle kohta oleks Varsonis töötavad spetsialistid suutnud mu tähelepanu juhtida kuna käisin seal mõlema rullikuga kohapeal. Kaasas oli rullik, milles olid sees uued laagrid kui ka rullik vanade laagritega.
Mida saaks kokku keerata nii lihtsa ehitusega asja lammutamisel ja uuesti kokku keeramisel, et ilma manuaalita seda teha pole võimalik? Ise suudan välja mõtelda vaid seda, et kas laagrid jäävad pessa loksuma ning hakkavad libisema või siis saavad üle pingutatud ja ei oma enam normaalset vabajooksu. Rohkem nagu midagi pähe ei tule.
Endal on hetkel jäänud probleemi põhjustena sõelale kaks võimalust. Kas on sobimatud laagrid või siis on põhjuseks ülemõtlemine. Kui põhjuseks ülemõtlemine siis vabandan juba ette teie tüütamise pärast siin avalikus ruumis oma lollide küsimustega. Sellel nädalal võiks nagu tõde selguda ja siia teemasse ka rahu saabuda, sest kui järgmised laagrid ka samuti sooja eraldama hakkavad siis ei jäägi muud üle kui sellele tähelepanu mitte pöörata ja masinaga tööd teha. Kuid vähemasti on sellisel juhul mul pingi jaoks laagreid säärane tagavara, et jagub ka lastelastele
Torutööd Tartus +372 5693 2898