22-09-2024, 22:52 PM
Puhkus on ülehinnatud. Küll me siis puhkame, kui sõda Ukrainas läbi saab. Praegune tegevus on nagu treening... Mina, kes ma aega teeninud ei ole, saaksin tõeliselt piiksus olukorras just selliste tegevustega kasulik olla.
Igatahes tegevus täna minu telefoni silma läbi sai selline:
Lisaks kasutasin ksf. Nastiku treilerit , et ära tuua paar tonni briketti, mida talvel töökoja kütteks kulub omajagu.
Õhtu lõppes auto all nagu ksf. Telci pildil näha. Peale liivapritsi plaasterdasin tagasilda kolmest kohast traatkeevitusega ja käisin keevise üle tig-iga, millega läks veel poolteistmeetrit varrast otsa. Mingi suvaline üleliigne õlilaadne toode sai silda sisse ja praegu vähemalt alt ei lekkinud. Homme väike proovisõit ja siis juba õige õli sisse.
Igatahes tegevus täna minu telefoni silma läbi sai selline:
Lisaks kasutasin ksf. Nastiku treilerit , et ära tuua paar tonni briketti, mida talvel töökoja kütteks kulub omajagu.
Õhtu lõppes auto all nagu ksf. Telci pildil näha. Peale liivapritsi plaasterdasin tagasilda kolmest kohast traatkeevitusega ja käisin keevise üle tig-iga, millega läks veel poolteistmeetrit varrast otsa. Mingi suvaline üleliigne õlilaadne toode sai silda sisse ja praegu vähemalt alt ei lekkinud. Homme väike proovisõit ja siis juba õige õli sisse.
Maasturite hankimist Ukraina sõjaväele ja nende remonti meie Põhja-Tallinna töökojas saad toetada läbi Toeta Ukrainat MTÜ a/a EE387700771008885941. Selgitusse maastur Ukraina kaitseväele.