24-10-2024, 22:31 PM
DasLehmakesel sai laiendid külge,ukse auk ka kadunud,uued tagaamordid ja kõikidesse nurkadesse uued piduriklotsid. Ja kuna algeline aju näitas õlisensori viga,siis vahetasin ära ka õli temp ja rõhu andurid. Kässari klotsid olid ilmselt suht värskelt juba vahetatud,nii,et neid ei näppinud rohkem. Katkine esituli sai ka doonorilt asenduse. Ja kui kõikide muude asjadega saab tegeleda peale tööpäeva,siis maailma nõmedaima tööga,ehk elektriga peab tegelema võimalikult värskena,et vihast autot lihtsalt põlema ei paneks. Sorry no ei ole minu tassike teed need juhtmed. Harutasin kõik mis ei olnud tehasest maha. Doonorilt jootsin külge ka õigema tulepistiku selle imeliku sinise jubeduse asemele.
Panin kõik kokku ja voilaa. Taga ei põle enam gabariit ja pidur ning ees pooltuled. Lõpuks leidsin keskonsooli juurest jämedast juhtmekimbust mõned katkenud juhtmed. Sealt oli mingit lisaühenduse teemat arendatud ja,eks kui ma üleliigseid juhtmeid sealt välja tirisin,siis ei pannud seda juhtmeporri seal tähele. Juhtmed uuesti kokku ja kõik põleb. Homme veel motonetist mingi universaalse numbritule vaatama ning ukseliistu tagasi teipima ning võibki ülevaatusele siirduda. Peale ülevaatust siis juba värvimine.
Panin kõik kokku ja voilaa. Taga ei põle enam gabariit ja pidur ning ees pooltuled. Lõpuks leidsin keskonsooli juurest jämedast juhtmekimbust mõned katkenud juhtmed. Sealt oli mingit lisaühenduse teemat arendatud ja,eks kui ma üleliigseid juhtmeid sealt välja tirisin,siis ei pannud seda juhtmeporri seal tähele. Juhtmed uuesti kokku ja kõik põleb. Homme veel motonetist mingi universaalse numbritule vaatama ning ukseliistu tagasi teipima ning võibki ülevaatusele siirduda. Peale ülevaatust siis juba värvimine.
Kõik abistavad tegevused orkide arvukuse vähendamiseks. 4x4 ja muude vajalike autode korrastamine ning kõiksugu eriprojektid.
MTÜ Toeta Ukrainat EE522200221082095744 Swedbank`is ja märgusõnaks (Autod Viimsist rindele)