22-01-2025, 16:14 PM
(22-01-2025, 14:25 PM)13piisab Kirjutas: Igaks-juhuks viitan, et narre-lehtvõtmed on täitsa olemas.
Mul nt aliexpressi 8..19mm peamiste suuruste komplekt, mis on igati viisaka kvaliteediga ehk siis tugevad ja mitteloksuvate paljude hammastega narre-osadega:
Abiks nt otsisõna ratchet wrench set. Paistab, et tänapäeval hind 35..40eur. Enda ostu järel kirusin, et liigend-peaga ei võtnud: see oleks kohati abiks.
(22-01-2025, 14:25 PM)13piisab Kirjutas: Igaks-juhuks viitan, et narre-lehtvõtmed on täitsa olemas.
Mul nt aliexpressi 8..19mm peamiste suuruste komplekt, mis on igati viisaka kvaliteediga ehk siis tugevad ja mitteloksuvate paljude hammastega narre-osadega:
Abiks nt otsisõna ratchet wrench set. Paistab, et tänapäeval hind 35..40eur. Enda ostu järel kirusin, et liigend-peaga ei võtnud: see oleks kohati abiks.
Olen teadlik, oman nii liigendiga kui ilma komplekte.
Aga see silmusnarre tahab et ümber kogu mutri oleks üsna paksu silmuse jagu vaba ruumi. Stressitekitavalt palju on olukordi, kus narresilmus ei mahu vahele, aga padruni sein veel mahub.
Igal riistal on oma koht ja mida rohkem on riistu seda lihtsam. (või keerulisem nende vahel valida).
Kui maurasin H1 turbo mahavõtmisega, soetasin mitu erikujulist 14 lehtsilmust - ekstrapikk, bumerangikujuline, silmuseosa võtmevarrega paralleelne, mitte nurga all... iga nurgatagune polt tuli erineva võtme kaasabil käsikaudu lahti.