Mul kipub peale igasuguseid kohustuslikke asjatoimetusi õhtuti vaba aega jääma tund kuni poolteist. Selle ajaga oleks võimalik vaadata televiisorist uudiseid ja igasuguseid huvitavaid saateid. Aga kuna mul telekat ei ole siis olen hoopis jalutanud garaaži ja vaadanud, kuidas saan abiks olla? Kui midagi erilist ei toimu ja tunni ajaga suurt remonti ette võtta ei jõua siis tuunin labidaid. Üleeile said need batuudivedrudest käepidemed.
Üks päev vahetasin Transporteri esiistmetel manused omavahel ära, et korraliku kõrvalistuja oma saaks juhile tõsta. Eile arvas Isandpauk, et aitab labidatest. Õhutasime hoopis Vormsi pidureid, kunnitasin kere külge ABSi juhtmed ja vahetasin tagadifris õli ära. Poolteist tundi läks nagu lupsti.
Päeval siiski jõudis ka aasta lõpus ostetud Frontera A hr A kätte, kes seda putitama asub ja suve poole Ukrainasse ära viib.
Üks päev vahetasin Transporteri esiistmetel manused omavahel ära, et korraliku kõrvalistuja oma saaks juhile tõsta. Eile arvas Isandpauk, et aitab labidatest. Õhutasime hoopis Vormsi pidureid, kunnitasin kere külge ABSi juhtmed ja vahetasin tagadifris õli ära. Poolteist tundi läks nagu lupsti.
Päeval siiski jõudis ka aasta lõpus ostetud Frontera A hr A kätte, kes seda putitama asub ja suve poole Ukrainasse ära viib.